BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Doi bărbati au plonjat cu maşina în râul Vişeu la Bistra. Nici scafandrii nu au găsit vehiculul din cauza curenților extrem de puternici (actualizare)

Un accident de circulaţie s-a petrecut în aceasta seară pe raza localităţii Bistra. Conform primelor informaţii, un tânăr s-a prezentat la Poliţia din Bistra reclamând faptul că în timp ce conducea un autovehicul de teren a părăsit partea carosabilă şi a plonjat în râul Vişeu.

El a susţinut că era singur în maşină şi nu a consumat băuturi alcoolice. Doar că, testându-l, etilotestul a indicat contrariul. La faţa locului poliţiştii au solicitat şi sprijinul pompierilor din Vişeu pentru a încerca să găsească maşina.

Mai mult, în zone evenimentului rutier poliţiştii au găsit încă un brăbat ce era ud leoarcă. Luat la întrebări, acesta a spus că şi el se afla în maşina căzută în râu.

În acel moment poliţiştii au chemat echipajul de scafandri din cadrul ISU Maramureş, care au intervenit în zona respectivă. Din cauza curenţilor extrem de puternici nu au reuşit să găsească maşina. Căutările au fost oprite din cauza întunericului.

Cei doi tineri au fost examinaţi de medici, dar nu necesita transportul lor la spital. De altfel au și refuzat acest lucru.

ACTUALIZARE ora 22.00

Conform informațiilor oficiale la volanul mașinii era un tânăr în vârstă de 20 ani din comuna Vinga, județul Arad. Pasager în vehicul era un bărbat în vârstă de 39 ani din Bistra, Maramureș. În cazul șoferului etilotestul a indicat 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: ZECI DE ROMÂNI SUSȚIN CĂ AU FOST ȚEPUIȚI DE UN MARAMUREȘEAN. NOI L-AM FILMAT ACUM 7 ANI (VIDEO)

Vasile Dale

ARESTAT PREVENTIV: Băimăreancă bătută de fostul iubit. Bărbatul a escaladat blocul și prin balcon a năvălit în apartament

Redactie

PENTRU CĂ I-A FĂCUT PĂCĂLICI: O mie de lei amendă pentru o femeie care a comentat pe facebook despre Poliția Locală Sighet (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.