EvenimentNational

FOTO: Accident în judeţul vecin. O autoutilitară s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs între localitățile Livada și Negrești-Oaș, unde o autoutilitară a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat 13 cadre militare cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și echipajul de prim ajutor din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș.

Ajunse la locul evenimentului, echipajele prezente au identificat o persoană de sex masculin, cu vârsta aproximativă de 20 ani, care a fost predată echipajului medical prezent, acordândui-se primul ajutor medical.

Aceasta a fost transportată ulterior la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare.

Pe toată durata intervenției au fost asigurate măsurile de prevenire și stingere a incendiului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Jaf ca-n filme în Baia Mare. Doi cagulaţi au prădat un cazinou (actualizare)

Redactie

VIDEO – O femeie în vârstă de 90 de ani a supraviețuit în pădure peste 30 de ore pe un frig pătrunzător. Și-a găsit un adăpost unde s-a adăpostit de ploaie (actualizare)

Redactie

RUTIERE ÎN JUDEŢ: Un bărbat s-a răsturnat pe plafon la Dămăcuşeni, un altul s-a accidentat după ce a căzut un utilaj agricol peste el

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.