BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

ȘOC LA PRIMĂRIA VIȘEU DE SUS: Viceprimarul PNL al orașului a fost DEMIS, dar rămâne consilier local. Motivul demiterii rămâne un mister

Ședință de urgență astăzi la Primăria și Consiliul Local Vișeu de Sus. Conform informațiilor noastre consilierii locali după dezbateri furtunoase, au decis în unanimitate, la propunerea primarului, demiterea viceprimarului Marius Grad. Care o fi fost motivul DEMITERII? Să fie oare vorba despre implicarea vicelui în proiectele aflate în derulare pe raza orașului Vișeu de Sus? Să fie oare vorba despre faptul că viceprimarul era 24 de ore din 24 în teren bunul mers al implementării lor și fiind printre zi de zi printre oameni?

Acestea ar fi început în biroul edilului înainte de ședința de Consiliu Local, unde consilierilor li s-ar fi impus să voteze favorabil, în caz contrar vor avea ”probleme” cu afacerile pe care fiecare le au pe raza orașului.

Aleșii se tem să discute deschis despre aceste aspecte relatând doar sub protecția anonimatului că președintele PNL Vișeu de Sus a stat ”de pază” la cabina de vot și că acesta ar fi verificat fiecare buletin de vot.

Motivele demiterii sunt deocamdată o necunoscută. Interesant este faptul că toți consilierii PNL au votat pentru DEMITERE (11 consilieri PNL).

Cert este faptul că fostul viceprimar rămâne în funcția de consilier local PNL în Consiliul Local Vișeu de Sus.

Noi l-am contactat pe fostul viceprimar să ne ofere o declarație referitoare la demiterea din funcție, însă acesta a refuzat să comenteze.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

II PASA CUIVA? NU AVEM PARCARI LA SPITALUL TBC, INSA OPT LOCURI SUNT OCUPATE DE VEHICULELE CUI? DE CE NU SE RIDICA? (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Cartierul Alecsandri, prioritatea mea: Voi acționa cu fermitate și perseverență!

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Un borşean este acuzat că ar fi violat două adolescente. Detalii înfiorătoare (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.