BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO, VIDEO: Ucrainean în vârstă de 46 de ani, rătăcit în zona vârfului Bendreasca, recuperat de salvamontiști şi poliţişti de frontieră

Acțiune de căutare – salvare și recuperare încă de la primele ore ale acestei dimineți de duminică derulată de SPJ Salvamont Maramureș împreună cu Poliția de Frontieră Maramureș.

Acțiunea a constat în găsirea și ulterior extragerea a unui cetățean ucrainean în vârstă de 46 de ani, rătăcit în zona vârfului Bendreasca, insulino-dependent(avea toate medicamentele necesare cu el), care însă nu acuză dureri sau alte probleme medicale fiind doar epuizat fizic.

Odată găsit acesta a refuzat un control mai amănunțit și transportul cu ambulanța. A fost îmbrăcat în haine uscate, întrucât era foarte ud, ulterior fiind preluat de poliția de frontieră.

Datorită cazurilor din ultima vreme și a condițiilor meteo, salvatorii montani au decis să ia haine de schimb, pe care le recuperează ulterior de la autoritățile partenere.

Te-ar putea interesa si

BILANŢ 9 LUNI: 1.400.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 3 milioane de euro, confiscate la frontiera de nord a României

Redactie

Cinci incendii lichidate de pompierii maramureșeni în weekend. Atenţie la coşurile de fum!

Redactie

DESTĂINUIRILE UNUI INVENTATOR: “Eliminarea amoniului din apă a fost marea mea provocare”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.