NationalRecomandate

FOTO/VIDEO: Grav accident în Apa. Brațul metalic al unui utilaj i-a intrat în stomac prin parbrizul mașinii. Intervine elicopterul SMURD

Accident foarte grav produs astăzi, în jurul orei 13.50, în localitatea Apa, din județul Satu Mare. Conform primelor informații obținute de PresaSM, șoferul unui autoturism ar fi încercat să intre în depășirea unui ansamblu format dintr-un tractor și un utilaj agricol, dar a acroșat utilajul cu partea dreapta-față.

Din câte se pare, în urma accidentului, șoferul autoturismului a fost rănit grav, după ce o bucată de metal a străpuns parbrizul și a performat abdomenul conducătorului auto. La locul incidentului fiind solicitată prezența echipajului medical de pe elicopterul SMURD. În funcție de diagnosticul medicilor se va face și încadrarea faptei. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

”Șoferul mașinii ar fi depășit un tractor și a lovit utilajul de erbicidat ancorat de tractor. Brațul utilajului a intrat prin parbriz direct în stomacul pasagerului dreapta din mașină”, a spus un martor ocular, pentru PresaSM.

Conform datelor PresaSM, niciunul dintre șoferi nu ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Victima este un bărbat, în vârstă de 39 de ani, șofer al autoturismului.

ACTUALIZARE – IPJ Satu Mare

La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 192, în localitatea Apa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 64 de ani, din Gherța Mică, ar fi intrat în coliziune cu un utilaj agricol, condus de un bărbat de 74 de ani, din Apa.

Din producerea evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui bărbat de 48 de ani, pasager al autoturismului. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa PresaSM

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Impact teribil între un microbuz și un BMW la ȘIEU. Șoferul vinovat era beat și nu deține permis (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO – RUPERE DE NORI: Zeci de kilometri de străzi din Borșa au fost distruse de o viitură puternică

Vasile Dale

ACCIDENT LA RONA DE JOS: O persoană încarcerată. Intervin pompierii sigheteni (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.