BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO / TRAGEDIE LA SATU MARE: Un bărbat de 28 de ani a murit după ce s-a izbit cu taxiul de un bloc

Adrian T. (28 de ani, din Mădăras) este tânărul care a decedat astăzi, în jurul orei 04.30, în municipiul Satu Mare după ce a intrat cu taximetrul într-un bloc. În urma lui a rămas orfan de tată un copil în vârstă de 1 anișor. Dacă Poliția a spus inițial că tânărul ar fi furat taximetrul ca urmare a unor dispute legate de plata contravalorii cursei, se pare că lucrurile nu ar fi chiar atât de simple, iar Adrian și taximetristul s-ar fi cunoscut și înainte, având o dispută mai veche.

Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare a dat publicității primele concluzii din ancheta deschisă în urma accidentului mortal produs astăzi, în jurul orei 04.30, în urma căruia un sătmărean, în vârstă de 28 de ani, și-a pierdut viața. A început un scandal, taximetristul și-a chemat colegii în ajutor, doar că tânărul a apucat să fure taximetrul, dar s-a oprit cu el într-un bloc și a decedat la scurt timp.

Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, la data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 04.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment, pe strada Aurora din municipiul Satu Mare.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri privind achitarea serviciilor prestate, un bărbat de 28 de ani, din Mădăras, i-ar fi sustras autoturismul unui taximetrist de 47 de ani, din Satu Mare, intrând la scurt timp în coliziune cu un alt autovehicul și cu peretele unui bloc de locuințe.

Din producerea impactului a rezultat decesul bărbatului de 28 de ani. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Te-ar putea interesa si

AU TĂCUT MÂLC. DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ AU RECUNOSCUT: „Puţulică de Vişeu” şi cu un tovarăş din Fălticeni au vrut să evadeze din arestul poliţiei

Redactie

FOTO: Doi maramureșeni prinși cu canabis în Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

ALCOOLUL NU FACE CASĂ BUNĂ CU VOLANUL: Accidente în judeţ provocate de şoferi beţi

Vasile Dale

3 mesaje

mo noiembrie 5, 2023 at 10:32 am

Si-a mai plecat unu…avand in vedere ora la care s-a petrecut s-ar putea spune ca ceva e putred in Houston..

Raspunde
alupigus noiembrie 5, 2023 at 6:53 pm

unde-i tragedia?ca a crapat un hot?

Raspunde
Zăpăceala noiembrie 7, 2023 at 3:25 pm

Când vrei sa sapi groapa cuiva

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.