BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Haos în Baia Mare – Un tânăr din Șurdești a distrus o mașină în trafic și a fost cu greu încătușat de polițiști – ACTUALIZARE

Incidente grave astăzi în jurul orei 13.15 pe strada Victoriei din Baia Mare. Un tânăr a început să urle pe trotuar. Apoi urlând incoerent a început să lovească cu pumnii autovehiculele aflate în trafic pe strada amintită reușit să blocheze traficul rutier.

Un autoturism a fost avariat în urma loviturilor de pumni și picioare. Oamenii au sunat panicați la 112 și au cerut ajutorul poliției. Mai multe echipaje au venit imediat la fața locului. Polițiștii au reușit cu greu să îl imobilizeze pe tânărul de 19 ani. Din cauza violenței acestuia polițiștii l-au încătușat.

L-au dus la sediul poliției pentru audieri însă nu au avut cu cine comunica. Tânărul de 19 ani din Șurdești era incoerent astfel că s-a cerut sprijinul unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș.

S-a decis transportul și internarea acestuia la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru o expertiză neuropsihiatrică de specialitate. Nu este exclus ca acesta să fi consumat substanțe halucinogene înainte de comiterea faptelor.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 4 octombrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii Municipiului Baia Mare au fost solicitați prin apel 112 să intervină pe strada Victoriei din municipiu, unde se reclama faptul că o persoană s-ar manifesta recalcitrant.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani din Șurdești, care ar fi provocat avarii unui autoturism, prin lovire cu pumnii, autoturism condus în acel moment de un bărbat de 53 de ani.

De asemenea, tânărul ar fi blocat circulația rutieră pe strada Victoriei timp de aproximativ 5 minute, tulburând ordinea și liniștea publică.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Pieton lovit pe o trecere pentru pietoni din intersecția bulevardelor Republicii cu Traian (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Polițist de la Rutieră de pe Valea Izei acuzat că ar fi participat la o vânătoare de mistreț printr-o metodă interzisă în perioada de gestație (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Ioan Sas din Sighetu Marmației, avocat și cântăreț de muzică populară, va fi reprezentantul societății civile în CSM

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.