BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: Pompierii civili de la SVSU Poieni vor putea interveni pentru a acorda prim-ajutor în satele de pe Valea Ruscovei

În aceste zile, pompierii civili din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Poienile de Sub Munte au participat la cursuri de pregătire teoretică și practică pentru a putea acorda prim ajutor în caz de nevoie.

Aceștia vor putea interveni în toate satele de pe Valea Ruscovei știindu-se faptul că pompierii militari, paramedicii și cadrele medicale ale ambulaței vin la caz din Vișeu de Sus. Astfel timpii de reacție vor fi mult reduși iar în unele situații chiar și o secundă poate delimita diferența dintre viață și moarte.

”Cu sprijinul oferit de către Consiliul Judeţean Maramureş, Primăria Poienile de sub Munte și sub îndrumarea voluntarilor de la Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare, în urma sesiunilor de pregătire teoretică și practică avem capacitatea de a crește nivelul de calitate, de eficiență și a vitezei de reacție privind activitățile si măsurile necesare în situații speciale la nivelul comunei Poienile de sub Munte și a localităților învecinate, prin posibilitatea de a interveni eficient și cu un înalt nivel de profesionalism pentru a acorda primul ajutor premedical de urgență” transmit cei de la SVSU Poienile de Sub Munte.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE: Un tâmplar din Maramureș a fost găsit spânzurat într-o pădure de lângă Romuli

Vasile Dale

EXCLUSIV DIN AREST: Cetățeanul german Bert Schumann: ”O oră pe zi ai dreptul să mergi afară. Această “recreație” are loc într-o cușcă sudată de 8×2 m”

Vasile Dale

FLAGRANT: Doi maramureșeni prinși de polițiști la furat lemne în județul Satu Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.