BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Doi oameni încarcerați. O mașină cu roțile rupte, alta aruncată într-un gard după un impact violent între două mașini la Borșa

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe strada Victoriei din Borșa unde două autoturisme s-au ciocnit violent. Una dintre mașini este înmatriculată în județul Maramureș iar cealaltă în județul Suceava.

Una dintre mașini a fost aruncată într-un gard iar cealalată a rămas fără roțile din față. În urma impactului violent două persoane au rămas încarcerate.

Echipajele pompierilor militari de la descarcerare, echipaje medicale ale SMURD și Ambulanței, dar și mai multe echipaje ale poliției intervin la fața locului. Traficul este blocat.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 5 noiembrie a.c., polițiștii din Borșa au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 18.

În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, un bărbat de 44 de ani din județul Suceava, aflat la volanul unui autoturism, pe D.N. 18, în orașul Borșa, strada Victoriei, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani din Borșa, având direcția de deplasare înspre Moisei.

Autoturismul condus de sucevean a fost proiectat pe sensul opus de mers, în gardul unui imobil.

În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, respectiv conducătorul auto de 44 de ani și o tânără de 17 ani din Borșa, pasageră pe locul din dreapta față în autoturismul condus de tânărul din Borșa.

Conducătorul auto de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, dar în cazul celuilalt conducător auto nu a putut fi efectuată testare. Ambilor șoferi le-au fost prelevate mostre biologice.

Circulația pe D.N. 18 a fost restricționată timp de 30 de minute.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

vom reveni

Te-ar putea interesa si

VIDEO – Soția și socrii fugarului Cherecheș au ajuns în fața judecătorilor. A început judecarea pe fond a dosarului la Tribunalul Mureș

Vasile Dale

Prinşi în Baia Sprie cu un kilogram de cannabis: Trei clujeni arestaţi preventiv pentru trafic de droguri

Vasile Dale

VIDEO: Bărbat plecat la cules de ciuperci s-a accidentat la Curtuiuşu Mare. Au intervenit salvamontiştii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.