EvenimentMaramuresul Istoric

AȚI VĂZUT-O? MOIȘ SARA MELINDA, de 13 ani, din Sighetu Marmaţiei, a dispărut de acasă

Azi, 07 noiembrie, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de către mama unei minore de 13 ani, din Sighetu Marmației – MOIȘ SARA MELINDA – cu privire la faptul că, în intervalul orar 10.00-12.00, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: 1,53 m înălțime, greutate 63 de kg, constituție atletică, păr șaten lung, ochii verzi și poartă ochelari de vedere.

ÎMBRĂCĂMINTE: La momentul plecării de la domiciliu, aceasta purta o haină scurtă neagră și încălțăminte albă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Copil de 12 ani, rănit grav după ce a căzut cu bicicleta pe un deal dintre Fânațe și Brebeni

Redactie

INFORMARE DE PRESĂ CJSU MARAMUREŞ: 1.178 de persoane se află în 38 locații de carantinare

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI / FOTO: Sunt șofer de bemveu și mă doare-n… Un șofer nesimțit a blocat timp de zeci de minute accesul în cartierul Nucului

Redactie

3 mesaje

VIDEO: Căutări disperate ale fetiței dispărute ieri la Sighetu Marmației – Stiri din Maramures noiembrie 8, 2023 at 1:18 pm

[…] AȚI VĂZUT-O? MOIȘ SARA MELINDA, de 13 ani,… […]

Raspunde
Un parinte noiembrie 10, 2023 at 3:42 pm

Fata a cumparat apa de la un magazin. Nu mai avea haina neagra . A lansat o Intr o masina sau o casa din apropiere , dar mai degrabă Intr o masina , a invitat o cineva la o plimbare , avea telefonul în mana cand a plecat deacasa . Se uita la el. Nu s a uitat la pisica , a plecat grabita ca pentru scurta durata . Nu arata ca fiind hotarata sa fuga deacasa , mai degrabă a fost chemata de cineva fața de care avea încredere. E posibil sa fi coborât din masina respectivei persoane lasand geaca acolo cat sa SI ia apa. Nu cred că e reținuta cu forța.
Verificați pe camere ce masini au trecut in perioada respectiva , pe strada respectiva . Uitati va ce masini au oprit prin apropierea magazinului.
E o persoana cunoscuta ei SI cumva de incredere.

Raspunde
Un parinte noiembrie 10, 2023 at 5:05 pm

Vedeti pe camere ce mașini au alimentat in perioada aceea la benzinaria respectivă , eu doar am banuit ca și a lansat geaca Intr o mașina , acum am aflat ca defapt era magazinul unei benzinării. A invitat o cineva cunoscut cu mașina , a alimentat , fata nu avea nicio banuiala cave ceva in neregula , a mers pe incredere. In pauza de alimentare , SI a luat apa , apoi au plecat .

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.