BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Bătăușii au fost identificați. Au 15 respectiv 18 ani și sunt elevi ai unui liceu tehnologic din Sighet. Amândoi sunt cercetați penal

În urma apariției în mediul online a unei înregistrări video, în care au fost surprinși doi adolescenți care s-au agresat fizic reciproc, într-o stație de autobuz de pe strada Bogdan Vodă, din Sighetu Marmației, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sighetu Marmației s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 19 octombrie 2023, doi tineri de 15 respectiv 18 ani, s-au agresat fizic reciproc tulburand ordinea și liniștea publică.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Politiștii structurilor de siguranță școlară și prevenire a criminalității realizează constant activități de prevenire a actelor de violență în rândul elevilor, a bulliyng-ului și a delincvenței juvenile în general.

Tinerii trebuie să înțeleagă că problemele nu se rezolvă prin violență, ci aceasta contribuie la accentuarea lor.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

PNL VIȘEU DE SUS: Ioan Radu Coman este candidatul pentru funcția de primar al orașului VIȘEU DE SUS

Vasile Dale

DE WEEKEND: Incendii de vegetație uscată la foc continuu în tot județul Maramureș

Vasile Dale

Alcoolemia record cu care a fost prins un bărbat din Baia Mare la volan. Şoferul inconştient a fost arestat preventiv

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.