BREAKING NEWSImportantTara Lapusului

ANUNȚ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare

Comuna CUPȘENI, cu sediul în comuna Cupșeni, satul Cupșeni nr. 32, județul Maramureș, titular a proiectului ”Extinderea rețelei de canalizare, comuna Cupșeni, sat Libotin, strada Ruani, județul Maramureș”, propus a fi realizat în comuna Cupșeni, sat Libotin, fn, județul Maramureș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menționat.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș, cu sediul în Baia Mare, str Iza, nr. 1A, jud. Maramureș, în zilele de luni – joi între orele 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmmm.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș.
Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Descinderi în forţă ale mascaţilor în Baia Mare. Mercedes-ul GLK Rent Rapid nu a fost găsit, însă au mai căzut trei capete (FOTO)

Vasile Dale

Polițiștii de prevenire și antidrog la tabăra de Karting din Baia Mare

Vasile Dale

Doi bărbați depuși în Penitenciarul Baia Mare pentru trafic şi deţinere de droguri

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult