BREAKING NEWSEvenimentNationalSport

FOTBAL: Antrenorul de la SCM Zalău, fost jucător la FC Maramureș Baia Mare, a ajuns la spital după un accident rutier

În timp ce venea cu bicicleta de la Stadionul Municipal din Zalău, acolo unde tocmai condusese un antrenament cu grupa sa de juniori republicani A, “Duţu” Pop a fost acroşat de un autoturism şi a fost rănit. Ajuns la spitalul din municipiu, acesta a fost transportat ulterior la o clinică din Cluj-Napoca, unde ieri a suferit o intervenţie chirurgicală la nivelul feţei

Fost fotbalist la echipe titrate precum “U” Cluj, Armătura Zalău sau FC Maramureş Baia Mare, Alexandru Pop a rămas în fenomenul fotbalistic şi după ce şi-a încheiat cariera de jucător. Ani la rând, “Duţu” Pop a fost antrenor la echipele de juniori republicani de la FC Zalău. Ulterior, a făcut parte din staff-ul tehnic de la SCM Zalău, unde a fost antrenor secund şi chiar antrenor principal.

De menţionat că în urmă cu 15 ani era atacantul echipei FC Maramureș Baia Mare, cu care am ajuns în Liga 2, dar am cîştigat barajul de promovare în Liga 1 cu Foresta Suceava, loc ulterior vândut spre FCM Bacău.

Mai apoi, Alexandru Pop (49 de ani) a fost şeful Centrului de copii şi juniori de la SCM Zalău, iar de doi ani încoace este antrenor la grupele de juniori republicani. În sezonul trecut, sub comanda sa, echipa de juniori Under 19 a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei României.

Acroşat de o maşină, în timp ce rula cu bicicleta
Şi în acest sezon, el se ocupă de destinele echipei de juniori mari de la SCM Zalău. Luni după-amiază, el a efectuat un antrenament cu băieţii la Stadionul Municipal.

La final, şi-a luat bicicleta şi a plecat spre casă. În timp ce cobora pe Strada Gheorghe Doja, Duţu Pop a fost implicat într-un eveniment rutier.

Undeva în jurul orei 18.45, el a fost acroşat de un autoturism ce rula dinspre Centru înspre cartierul Brădet. În apropiere de Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1, maşina condusă de un zălăuan în vârstă de 54 de ani a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere.

În acel moment s-a petrecut nefericitul eveniment. În urma impactului, antrenorul Zalăului a suferit lovituri la nivelul feţei. Se pare că acesta s-ar fi ales cu pomeţii distruşi şi cu fractură de mandibulă.

A suferit o intervenţie chirurgicală la maxilar
Alexandru Pop a primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care acesta a fost transportat la secţia UPU SMURD din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

În aceeaşi seară, victima a fost transportată la Clinica de Chirurgie Orală şi Maxilo-Faciala de la Cluj-Napoca. În cursul zilei de marţi, 7 noiembrie, el a suferit o intervenţie chirurgicală şi acum se află la terapie intensivă.

Din câte se pare operaţia a fost efectuată cu succes şi totul merge spre bine. Nouă nu ne rămâne decât să îl aşteptăm pe Alexandru Pop să revină cât de repede în iarbă, acolo unde îi este locul!

Sănătate maximă, Duţule!
“Atât conducătorul autoturismului, cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier”, a menţionat Ioana Lascău – purtătorul de cuvânt al IPJ, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

sursa sportulsalajean.ro

Te-ar putea interesa si

RECOMPENSĂ: Un primar din Maramureș îi plăteşte pe localnicii care îi pârăsc pe cei care aruncă gunoaie la întâmplare

Redactie

POLIŢIŞTI MARAMUREŞENI PE PODIUM LA CAMPIONATUL DE ÎNOT AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE

Vasile Dale

POLIȚIA RUTIERĂ MARAMUREȘ: 22 de oameni au murit, iar alți 60 au fost grav răniți, pe șoselele județului în primele opt luni ale anului 2022

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.