BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

DELIR TOTAL LA TV: Cherecheș a spus că are soția gravidă, că își va bate soacra și că va fi din nou ”cel mai râvnit burlac al țării”

Delir total a primarului Cherecheș la România TV în emisiunea lui Victor Ciutacu. Suntem sinceri și habar nu avem cu ce să începem. În prezența în studio a invitaților și la telefon a jurnalistului Liviu Alexa de la Cluj,

Cherecheș a vorbit preț de 20-25 de minute fără niciun sens. În opinia noastră, edilul băimărean nu a răspuns la întrebări însă a reușit ”performanța” de a face de râs un întreg municipiu.

A spus că soția lui era la Cluj pentru este gravidă, că dacă soția lui a încercat anumite lucruri el va fi din nou cel mai râvnit burlac din România.

A dat de înțeles la un moment dat că soția lui și părinții acesteia ar fi de altă religie, povestind cum a participat într-o hală la o slujbă ”neobișnuită”. Aici, dacă este adevărat, ar veni întrebarea: cum i-a cununat episcopul Maramureșului?

Cherecheș și-a încheiat delirul spunând că el va face pușcărie pentru ”LCM” (lovituri cauzatoare de moarte – n.r.) referindu-se la soacra lui.

Ce a delirat la tv

„Mă simt ca un vițel la poarta nouă, încă sunt la birou și nu înțeleg despre ce e vorba, decât ceea ce-mi spunea tata, Dumnezeul să-l ierte, că mâine se împlinesc 22 de ani de când mă privește de sus, respectiv „Cum te f#te soacra, nu te … nimeni”. Am vorbit 10 secunde cu nevasta mea și aștept acum să-mi dea niște explicații. Pentru mine familia înseamnă, cel puțin până acum câteva luni, înseamnă mama, că trăiește, tata că mi-l imaginez și de câteva luni nevasta mea. În rest alții să se descurce. M-am trezit într-un film în care joc rolul de Pluto într-o scenetă cu Tom și Jerry, adică cineva se întâlnește într-o piață în Târgu Mureș, că părinții soției mele sunt din zonă și negociau într-un fel un dosar penal. Din câte mi-a spus avocatul negociau pe o prăjitură, o promisiune paradoxal, vă rog să mă credeți! Tu soacră, sau ce ești tu, să promiți 50.000 de euro? Pentru cine? Pentru un dosar care e de 8 ani în instanță, care e super mediatizat, un dosar care în faza finală se aplică un control judiciar cu interdicția de a părăsi țara pe care am înțeles-o că așa trebuie să fie, am înțeles, mi-am asumat. Mama soţiei mele să stea o sută de ani în închisoare dacă a făcut ceva greşit…”, a declarat Cătălin Cherecheş în exclusivitate la Punctul Culminant.

„Vă spun un lucru, daca sotia mea m-a mintit, mi-a ascuns lucruri indiferent din ce motiv, ea sau mama ei sa imi faca bine, in secunda doi, Chereches devine cel mai ravnit burlac al Romaniei”,  a mai spus Cherecheş.

Cătălin Cherecheş: „Soţia mea e însărcinată, avea programare la medic”

„Vreau atât s-o întreb pe doamna asta care este mama soției mele, cum a ajuns ea la această persoană? Aștept ca vițelul la poarta nouă la birou să iasă nevasta mea să-mi dea niște explicații. Din câte știu de la soția mea, la ora 12 a fost la mormântul bunicilor mei cu mama, la ora 13 a plecat la Cluj că avea programare la medic fiind însărcinată și chiar i-am spus să mai stea 2 ore la birou și să plecăm amândoi și mi-a zis că pleacă pentru că vin părinții ei și s-au întâlnit la mall. Acolo au venit doi ofițeri să-i facă percheziție, nu au găsit nimic în mașină și s-a trezit că mama ei avea întâlnire cu o rudă a doamnei judecător. Paradoxal în secunda doi, mă trezesc cu sugestii de la avocați speciali că trebuie să fac urgent cerere de refuzare a judecătoarei respective. Păi de ce s-o refuz? Dacă doamna respectivă a făcut acest gen de onestitate și legalitate”, a mai declarat Cătălin Cherecheș,  la RomâniaTV.

Cătălin Cherecheş a dat de înțeles la un moment dat că soția lui și părinții acesteia ar fi de altă religie, povestind cum a participat într-o hală la o slujbă ”neobișnuită” şi şi-a încheiat delirul spunând că el va face pușcărie pentru ”LCM” (lovituri cauzatoare de moarte – n.r.) referindu-se la soacra lui. Mai mult, Cătălin Cherecheş şi-a ameninţat soţia cu divorţul, declarând că va deveni burlac dacă se dovedeşte că aceasta este implicată.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO / ŞCOALA ALTFEL LA COLEGIUL TEHNIC „C.D. NENIŢESCU „: Cu dirigul dansând pe catedră

Redactie

INTERVENŢIE SALVAMONT / ACTUALIZARE: Bărbat rănit grav după ce un copac a căzut peste el într-o zonă greu accesibilă la Ieud. S-a solicitat elicopterul de la Tg. Mureş. Victima a ajuns la Spitalul Judeţean

Redactie

SATULUNG: ”Moș Nicolae”, la volan beat criță. A zburat cu mașina în canal

Vasile Dale

5 mesaje

VIDEO: Soacra lui Cherecheș a fost reținută de DNA și dusă în arestul IPJ Cluj – Stiri din Maramures noiembrie 9, 2023 at 6:46 am

[…] DELIR TOTAL LA TV: Cherecheș a spus că are soția gravidă, că își va bate soacra și că va fi… baia marecătălin cherecheșcherecheșdna clujmaramureșsoacra primaruluistiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
ASB noiembrie 9, 2023 at 8:20 am

Cel mai râvnit burlac de la Gherla poate, cu fața aia umflatã de cocainã nici țãranca de nevastã-sa nu-l mai vrea.

Raspunde
ULTIMA ORĂ: DNA l-a reţinut şi pe socrul primarului Cherecheş – Stiri din Maramures noiembrie 9, 2023 at 10:51 am

[…] Soacra lui Cherecheș a fost reținută de DNA și dusă în arestul IPJ ClujDELIR TOTAL LA TV: Cherecheș a spus că are soția gravidă, că își va bate soacra și că va fi…EXCLUSIV VIDEO: Tabita, soția primarului Cherecheș, dusă la audieri la DNA. Mașina […]

Raspunde
Ade noiembrie 9, 2023 at 4:55 pm

– Îmi doresc să fiu din nou cel mai râvnit burlac!
– Dar când ați mai fost?
– Nu am mai fost, dar mi-am mai dorit…

Raspunde
Socrii primarului Cătălin Cherecheș au fost arestați pentru 30 de zile – Stiri din Maramures noiembrie 9, 2023 at 7:25 pm

[…] ce delir a avut în seara precedentă la România TV nici nu ne mirăm. Credem că am spus […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.