BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

VIDEO: Soacra lui Cherecheș a fost reținută de DNA și dusă în arestul IPJ Cluj

După circa 7 ore de audieri la sediul DNA Cluj, soacra primarului Cătălin Cherecheș, Claudia Gliga, a fost reținută de procurorii anticorupție. Aceasta a fost prinsă în flagrant, miercuri după amiază, la un restaurant dintr-un mall din Cluj Napoca, când a oferit 50.000 de euro mamei judecătoarei Georgiana Farcaș Hîngan de la Curtea de Apel Cluj. Numai că judecătoarea și mama ei depuseseră anterior denunț la DNA cu privire la faptul că, la sfârșitul lunii octombrie, Claudia Gliga a căutat-o pe Rodica Farcaș Hîngan la punctul de lucru din Târgu Mureș al firmei acesteia din urmă pentru a-i propune să-i cumpere firma cu o sumă de între 50.000 și 100.000 de euro pentru ca fiica ei judecătoare „să fie mai blândă” în soluția pe care o va pronunța în dosarul primarului.

La sediul DNA Cluj a fost audiată și proaspăta soția a lui Cherecheș, Tabita Gliga, care a plecat cu mașina personală. În schimb mama sa a ieșit pe altă ușă pentru a nu fi văzută de jurnaliști, fiind dusă în centrul de reținere și arest preventiv.

Citește întreaga știre pe www.clujust.ro.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORA: CARAMBOL IN LAPUSEL – UN TIRIST UCRAINEAN A INTRAT IN DOUA AUTOTURISME (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

PETEA: Maramureşean depistat de poliţiştii de frontieră cu o carte de identitate falsă

Redactie

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Reglare de conturi în stil mafiot la Ţicău. Au intervenit mascaţii

Redactie

1 mesaj

ULTIMA ORĂ: DNA l-a reţinut şi pe socrul primarului Cherecheş – Stiri din Maramures noiembrie 9, 2023 at 10:50 am

[…] VIDEO: Soacra lui Cherecheș a fost reținută de DNA și dusă în arestul IPJ ClujDELIR TOTAL LA TV: Cherecheș a spus că are soția gravidă, că își va bate soacra și că va fi din nou ”cel mai râvnit burlac al țării”EXCLUSIV VIDEO: Tabita, soția primarului Cherecheș, dusă la audieri la DNA. Mașina percheziționată baia maremaramureșstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.