BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Un tânăr din Poienile de Sub Munte trimis în după gratii după ce a fost prins cu droguri de mare risc în mașină

În octombrie 2021, Mihai (23 ani) din Poienile de Sub Munte a fost oprit de un echipaj al Poliției de Frontieră în trafic. Asupra acestuia au fost găsite droguri – MDMA (metamfetamină). Imediat toți ocupanții autoturismului au fost percheziționați. La fel și autoturismul. Conform informațiilor noastre în plafonul autoturismului polițiștii de frontieră au mai descoperit droguri de mare risc. Totodată și asupra unuia dintre pasageri (în husa telefonului) s-au găsit droguri. Cazul a fost instrumentat de polițiștii de frontieră sub coordonarea ofițerilor DIICOT Maramureș.

Principalul suspect a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de trafic de droguri de mare risc. Instanța a decis în urmă cu două zile condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare a inculpatului și au emis mandatul de executare a pedepsei. Polițiștii l-au ridicat și l-au dus la Penitenciarul Baia Mare.

Sursa foto: facebook.com

Ce spune Poliția

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina, au pus în executare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii, emis de Tribunalul Maramureș, pe numele unui tânăr de 23 de ani din Poienile de Sub Munte.

          Acesta este condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare în regim de detenție sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

          Tânărul a fost depus la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Notă: Inițial am publicat fotografii de pe rețelele de socializare. După ce am fost contactați de aparținători am aflat că totul a fost o confuzie datorită numelui identic.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: 26 incendii în 24 de ore – Pădure în flăcări între Poienile de Sub Munte și Crasna Vișeului din cauza inconștienței sătenilor care fac „curățenia de primăvară” cu foc

Vasile Dale

A ÎNCEPUT OPERAȚIUNEA DE ”ALBIRE”. Se folosește CLOR. Reacția celor de la Direcția de Asistență Socială Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV DOCUMENT: Corpul de control al Prim Ministrului României – verifică la sânge Ocolul Silvic Vișeu de Sus. S-au găsit nereguli grave

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.