BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

Recompensă pentru găsirea Melindei, fata de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației. Sute de oameni o caută pe copilă

Este o mobilizare fără precedent, în Sighetu Marmației, după ce o copilă de 13 ani a plecat de acasă și nu a mai revenit. Fata este în continuare căutată de polițiști, jandarmi, graniceri şi localnici. Familia a anunțat că are și o recompensă de oferit celui care va ajuta la găsirea minorei.

Camerele de supraveghere au surprins-o pe cea mică cum merge la pas prin oraș. Cu toate acestea, salvatorii nu au foarte multe informații până în acest moment, motiv pentru care scotocesc toate zonele în care cea mică ar fi fost văzută în ultima perioadă.

Sute de oameni o caută pe fetița dispărută

Polițiștii de frontieră au ridicat și o dronă. Cu toate acestea, vremea este destul de dificilă. Când a plecat ieri de acasă, copila era îmbrăcată într-o haină neagră și avea încălțăminte de culoare albă. De atunci nu se mai ştie nimic de ea și nici nu mai răspunde la telefon.

Recompensă pentru găsirea Melindei

Rudele spun că este prima oară când aceasta pleacă de acasă şi nu mai revine şi tot rudele au anunțat și o recompensă. Persoanele care au informaţii despre cea mică şi care ar putea ajuta la găsirea ei sunt sfătuite să sune la numărul de urgenţă 112.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – Scandal: O tânără refugiată din Ucraina susține că ar fi fost agresată sexual la mânăstirea Petrova unde era cazată (actualizare 2)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Bărbat carbonizat în urma unui incendiu care i-a distrus casa de pe str. Fierăstrăului (ACTUALIZARE)

Redactie

GALERIE FOTO: Incendii la Dragomireşti şi Borşa (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.