BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

Un ciclon violent traversează România: A nins abundent în Maramureș, în pasul Prislop (foto)

Un ciclon violent va lovi România, anunță ANM care spune că ploi puternice vor curpinde întreaga țară. Vremea se va răci, începând de miercuri, 8 noiembrie. În jumătatea nordică a țării, iar local și în sud, răcirea va fi însoțită de ploi slabe sau moderate, iar în zonele înalte de munte vor fi și precipitații mixte.

O zonă de presiune scăzută în altitudine va traversa România dinspre vest, începând din noaptea dintre marți și miercuri, 8 noiembrie. Aceasta va aduce o răcire bruscă a vremii, dar și ploi moderate cantitativ în unele.

Ploile vor începe seara târziu în Banat și Crișana, iar până dimineața se vor extinde în jumătatea nordică a țării. Miercuri, vor fi câteva intervale cu ploaie slabă și în sudul țării. Local, mai ales în nord și nord-vest, cantitățile de apă vor atinge până la 10 – 20 l/mp, anunţă meteoradar.ro.

Și așa s-a și întâmplat. În pasul Prislop (DN18) șoferii au avut parte de o surpriză. A nins abundent iar partea carosabilă a fost acoperită de zăpadă. Drumarii au intervenit și au împrăștiat material antiderapant.

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO – IMPACT DEVASTATOR DN1C / ACTUALIZARE: 7 adulți și 3 copii răniți după ce două autovehicule s-au ciocnit în Valea Chioarului

Redactie

Și-a lovit soția în repetate rânduri în cap. Maramureșeanca a cerut ajutorul poliției

Vasile Dale

CORONAVIRUS LA BORŞA: 10 borşeni infectaţi dintr-o lovitură. Toți provin din centrele de carantină (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.