BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

Un ciclon violent traversează România: A nins abundent în Maramureș, în pasul Prislop (foto)

Un ciclon violent va lovi România, anunță ANM care spune că ploi puternice vor curpinde întreaga țară. Vremea se va răci, începând de miercuri, 8 noiembrie. În jumătatea nordică a țării, iar local și în sud, răcirea va fi însoțită de ploi slabe sau moderate, iar în zonele înalte de munte vor fi și precipitații mixte.

O zonă de presiune scăzută în altitudine va traversa România dinspre vest, începând din noaptea dintre marți și miercuri, 8 noiembrie. Aceasta va aduce o răcire bruscă a vremii, dar și ploi moderate cantitativ în unele.

Ploile vor începe seara târziu în Banat și Crișana, iar până dimineața se vor extinde în jumătatea nordică a țării. Miercuri, vor fi câteva intervale cu ploaie slabă și în sudul țării. Local, mai ales în nord și nord-vest, cantitățile de apă vor atinge până la 10 – 20 l/mp, anunţă meteoradar.ro.

Și așa s-a și întâmplat. În pasul Prislop (DN18) șoferii au avut parte de o surpriză. A nins abundent iar partea carosabilă a fost acoperită de zăpadă. Drumarii au intervenit și au împrăștiat material antiderapant.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Şeful Poliţiei Suciu de Sus a rămas fără permis. Conducea cu 125 km/h prin localitate

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Fetiţă de 6 ani din Repedea, dispărută de acasă. Ea este căutată de poliţişti, jandarmi, voluntari, dar şi de un câine poliţist

Vasile Dale

INTERVENŢIE SALVAMONT: Fetiţă de 8 ani bolnavă, transportată la ambulanță dintr-o zonă greu accesibilă din Vişeu de Jos

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.