BREAKING NEWSEveniment

Carambol cu trei mașini implicate pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare. O șoferiță a ieșit POZITIV la stupefiante

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Vasile Lucaciu din municipiu.

          La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o femeie de 43 de ani din Baia Mare, a intrat în coliziune față spate cu un autoturism condus în fața sa, de către o femeie de 34 de ani din Baia Sprie, care, la rândul său a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 23 de ani.

          În urma evenimentului, conducătoarea auto de 43 de ani, și-a continuat deplasarea pe strada Vasile Lucaciu, iar la intersecția cu strada 8 Martie, în sensul giratoriu a lovit stâlpul de susținere a rețelei electrice și un ghiveci din beton.

          Autoturismul condus de femeia de 43 de ani, a fost identificat de un echipaj al Poliției Locale, pe strada Victoriei din municipiu.

          Conducătoarea auto a fost condusă la sediul Biroului Rutier Baia Mare, unde a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

          Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero.

          În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

FOTO: La Sighet se inaugurează una dintre cele mai mari sinagogi din Europa. Rabinul Aaron Teitelbaum vrea să devină loc de pelerinaj pentru evreii ultra-ortodocşi

Redactie

Școala Altfel… Tradițională, la Şcoala Gimnazială Cupşeni

Redactie

LĂSCHIA: Afacerea cu care un maramureşean a tras lozul câștigător, după ce s-a întors din Italia

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.