BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV: Un pădurar de la OS Strâmbu Băiuț ar fi încercat să se sinucidă în fața șefului de ocol. Motivul este halucinant – actualizare

Incident grav ieri la Ocolul Silvic Strâmbu Băiuț. Un pădurar în vârstă de 51 ani a intrat în biroul șefului de Ocol pentru a-i cere să îl numească într-o funcție superioară. A fost refuzat iar în acel moment pădurarul a ingerat voluntar o cantitate de medicamente în fața șefului și a ieșit din birou fugind în pădurea de lângă instituție.

Imediat șeful de ocol împreună cu alți angajați au plecat să îl caute prin pădure. L-au găsit căzut într-o stare de inconștiență. Imediat șeful de ocol a sunat la 112 și a cerut ajutorul ambulanței și a poliției.

Un echipaj medical a sosit la fața locului și a stabilizat pacientul. Acesta ar fi declarat că a ingerat voluntar o cantitate de medicamente fără să cunoască denumirea și cantitatea acestora. A fost transportat la Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș pentru a primi investigații suplimentar.
Polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele producerii incidentului și pentru a dispune măsuri legale.

Directorul Direcției Silvice Maramureș, Alexandru Daniel Paicu a confirmat incidentul și a precizat ca s-a demarat o anchetă internă la nivelul Ocolului Silvic Strâmbu Băiuș. Totodată, după ce va fi externat din spital și angajatul va reveni la serviciu, va cere să fie examinat de cadrele medicale de specialitate.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 09 noiembrie, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi ingerat mai multe medicamente în mod voluntar și a fost găsit într-o pădure, prezentând o stare de rău.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 51 de ani din Lapuș.

La fața locului a sosit și un echipaj S.M.U.R.D. care i-a acordat primele îngrijiri medicale bărbatului, ulterior fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA CLUJ: Un maramureșean implicat intr-un carambol. Trei persoane au fost rănite (FOTO)

Vasile Dale

FOTO: Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Cupşeni

Redactie

Protest al medicilor veterinari din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult