Important

Doi tineri, unul din Ulmeni, prinși drogați la volan pe străzile din Jibou. Sunt cercetați penal

Doi tineri, unul din localitatea Cheud și celălalt din localitatea Ulmeni, cu vârste cuprinse între 22 respectiv 27 de ani, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși drogați la volan în acest weekend, pe străzile Jiboului

Vineri, 10 noiembrie a.c., pe strada 22 Decembrie 1989 din localitatea Jibou, polițiștii rutieri din Jibou au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din localitatea Ulmeni, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism.

De asemenea, sâmbătă, 11 noiembrie a.c., tot pe strada 22 Decembrie 1989 din localitatea Jibou, polițiștii rutieri din Jibou au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din localitatea Cheud, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării acestora cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoanele fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În ambele cazuri, polițiștii rutieri au întocmit câte un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Sursa sportulsalajean.ro

Te-ar putea interesa si

A X-a ediție a Târgului ”Bun de Maramureș” va avea loc de Sfinții Constantin și Elena, în 20-21 mai

Redactie

AGRESIUNE LA STRÂMTURA: O femeie însărcinată a fost bătută până la leşin de concubin – ACTUALIZARE

Redactie

MARAMUREŞ: CONCURENŢĂ MARE PENTRU POSTURILE DE POLIȚIȘTI LA PROTECȚIA ANIMALELOR

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.