BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: ”Mănușă Albă” a fost reținut de poliția Sighet. El a fost dus în arest IPJ Maramureș

”Mănușă Albă” este porecla bărbatului în vârstă de 36 ani care a fost găsit în garsoniera mizeră în care a fost găsita fetița de 13 ani dispărută acum 7 zile. Procurorii au deschis un dosar penal pe numele individului sub aspectul comiterii infracțiunii de act sexual cu un minor. Conform noii legi penale, orice act sexual cu un minor sub 16 ani, va fi automat acuzat de infracțiunea de viol.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost dus încătușat de la Poliția Sighetu Marmației în arestul IPJ Maramureș. Mâine el va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Același individ mai are un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Ce spune IPJ Maramureș

În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști în cazul dispariției minorei de 13 ani din municipiul Sighetu Marmației, la sediul poliției a fost audiat astăzi, 13 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 34 de ani care locuiește în imobilul în care a fost identificată minora.

Având în vedere faptul că, în baza probatoriul administrat până în prezent, se conturează elementele constitutive ale infracțiunii de act sexual cu un minor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI ŞI BORŞA: Acţiune pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu pomi de Crăciun

Vasile Dale

MARAMUREŞ-AUTO-MOTO-SHOW: Simulare accident rutier în Sighetu Marmației

Vasile Dale

CERNEŞTI / ACTUALIZARE: O maşină a intrat într-un pom. Victime un copil de 6 ani şi doi adulţi (FOTO)

Redactie

2 mesaje

EXCLUSIV VIDEO: Mama fetiței dispărute, APEL CUTREMURĂTOR: ”Vă rog să aveți grijă de copiii dumneavoastră!” – Stiri din Maramures noiembrie 13, 2023 at 11:01 pm

[…] EXCLUSIV: ”Mănușă Albă” a fost reținut de poliția… […]

Raspunde
ASB noiembrie 14, 2023 at 9:23 am

Asa scrii de porecla lui in titlu de parca ar trebui sa ii cunoastem pe toti boschetarii astia.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.