BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Posibil suspect implicat în dispariția Melindei, fata de 13 ani dispărută șapte zile în Sighetu Marmației, este audiat de poliție

Au apărut noi informații despre dispariția Melindei, fata în vârstă de 13 ani din Sighetu Marmației, care a fost găsită după șapte zile.

Fata de 13 ani dată dispărută, pentru care familia oferea recompensă de 10.000 de euro și care a fost căutată de polițiști și de jandarmi, inclusiv cu drone, a fost găsită în urmă cu foarte puțin timp.

Din primele informații, se pare că tânăra este în stare bună, și ar fi fost găsită de polițiștii locali într-o casă din Sighetu Marmației.

Melinda se afla în casa unui bărbat în vârstă de 34 de ani. Acesta se află acum la audieri, pentru a se afla în ce circumstanțe a ajuns fata de 13 ani la el acasă.

Conntactat telefonic, Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, a declarat: “Dimineaţa la Poliţia Locală s-a prezentat un tânăr care a declarat că ştie unde se află fetiţa. Deplasaţi la zona indicată a fost găsită, într-o garsonieră – locuinţă socială de pe str. Ioan Mihalyi de Apșa. Este o anchetă în curs de desfăşurare, se fac verificări pentru a afla dacă fata a fost victima unei infracţiuni. Nu se afla într-o stare prea bună, era stresată, avea şi urme de violenţă, nu se ştie de unde, poate a vrut să se sinucidă…. A fost transportată la Spitalul Municipal. Persoana care a anunţat unde se află este implicat şi el în caz.

Situaţia este complicată. Important este că e în viaţă şi va fi ajutată de psihologi, fiindcă şocul a fost mare, fiind vorba de 6 zile în care a lipsit. Probabil a intrat într-un cerc dubios şi uite unde s-a ajuns” a spus primarul Vasile Moldovan.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Ionuț, Corina, Irina (toți din Baia Mare) și un tânăr din Vișeu – ei sunt tinerii care au murit în Azilul Groazei din Mureș! DGASPC Maramureș a ascuns moartea lor!!!

Vasile Dale

AJUTĂ: Donează pentru David, un copil din Baia Mare cu o tumoare pe creier

Redactie

ULTIMĂ ORĂ: O gospodărie de pe Valea Isorii din Vișeu de Jos arde ca o torță. Drumul este impracticabil

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.