BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: O elevă de clasa a IX-a din Vișeu de Sus trasă de păr de un coleg. O fată a sărit să o apere – actualizare

Imagini greu de urmărit ne-au parvenit de la Vișeu de Sus. Acolo, o fată de clasa a IX-a a fost trasă de păr de un coleg în holul instituției de învățământ.

În timp ce unii dintre elevi filmau cu telefoanele mobile și râdea, doi dintre aceștia au avut curajul să intervină. Prima care a sărit în ajutorul colegei agresate a fost o altă fată. Aceasta l-a împins pe băiat înspre perete și în acel moment un alt băiat a sărit și l-a ținut deoparte.

Conform informațiilor furnizate de către Inspectoratul Școlar Județean Maramureș la liceul din Vișeu de Sus este o anchetă în desfășurare.

”Conducerea școlii ne-a informat despre incident. Se întrunește comisia de disciplină. Din ce știm s-a discutat din câte știm și cu părinții” ne-a transmis Mihai Pop, inspector general al ISJ Maramureș.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În legătură cu informațiile apărute în mass-media, privind incidentul dintr-o unitate de învățământ din Vișeu de Sus, polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că, la data de 9 noiembrie a.c., o elevă de clasa a IX-a ar fi fost agresată de către un coleg de clasă, de 14 ani, în incinta unității de învățământ, în care aceștia frecventează cursurile.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispune măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: Tânăr atacat cu toporul pe o stradă din Vișeu de Sus. Avem imaginile atacului FURIBUND

Vasile Dale

INCIDENT ÎN TRAFIC / ACTUALIZARE: Unei şoferiţe i s-a făcut rău la volan în Baia Mare. Ce spun poliţiştii (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: BAIA MARE SĂLBATICĂ – Mașina de poliție distrusă cu ranga, focuri de armă, ultraj la polițiști!!! Scene de război pe strada Grănicerilor (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

3 mesaje

dan noiembrie 13, 2023 at 3:38 pm

CHIAR SINT IMPORTANTE ACESTE CERTURI INTRE COLEGI? FACEM TRAGEDIE DIN FIECARE INTIMPLARE SI O DEFINIM EUROPENESTE BULLYDING?
Unde ne este mintea? NE TIMPIMP PE ZI CE TRECE.?
De cite ori copiii nu s-au batut in curtea scolii si nu s-au impacat?
Acum , sub presiunea unor natiuni „democratice” care nu isi pot asigura demografia” SI RECURG LA SUROGATE, ORICE URECHEALA A COPILULUI cum se face/facea parinte devine argument sa- l ia pe copil in centrul de asistenta matarnala ca tratat necorespunzator.

Nota:
Citi dintre voi v-ati certati cu colegii/colevele si nu s-a deschis penal?
Vae victis..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.