BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ULTIMĂ ORĂ: Fetița a fost găsită în Sighetu Marmației de Poliția Locală Sighet – actualizare

Minora în vârstă de 13 ani dispărut de aproape 7 zile a fost găsit-o astăzi într-o locuință socială din Sighetu Marmației.

Conform informațiilor noastre un adolescent s-a prezentat la sediul Poliției Locale Sighet și a spus că el știe unde se afla minora. ”Polițiștii locali l-au însoțit pe tânăr la o locuință socială de pe strad Ioan Mihaly de Apșa din Sighetu Marmației. Acolo au găsit-o pe minoră” ne-a declarat Vasile Moldovan, primarul din Sighetu Marmației.

Minora a fost dusă la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru investigații medicale de specialitate.

ACTUALIZARE

În urma unor date si informatii obtinute de politiștii din Sighetu Marmației, astăzi, 13 noiembrie, minora in varsta de 13 ani, declarată disparută, a fost găsită într_un imobil de pe raza municipiului.

Mulțumim tuturor forțelor de ordine, voluntarilor și tuturor celor care au participat în aceste zile la activitățile de căutare.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s_a produs dispariția și pentru a se verifica dacă pe perioada dispariției, minora a fost victima vreunei infracțiuni.

Te-ar putea interesa si

Tragedie în Timişoara. O mamă s-a aruncat de la etajul 10, cu cei doi copii în braţe. Toți trei au murit

Vasile Dale

ŞCOALA ALTFEL: Jandarmii maramureşeni, alături de elevii clasei a III-a A de la „Nicolae Iorga” şi cu elevii claselor V-VIII de la „Petru Dulfu” (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Tânăr snopit în bătaie de un şofer din Borşa. “M-a ţinut din pumni şi picioare din şosea până într-un magazin”

Redactie

2 mesaje

dan noiembrie 13, 2023 at 1:36 pm

Deci copilul va lua 10000 euro pentru sprijin. Nu stiu de ce mi se pare o inscenare intre tineri, dupa cum am vazut poza fetei. Denuntul locatiei a venit dupa promovarea recompensei. Fata nu pare din familie saraca si poate avea sigur un anturaj „select”.
Desigur, e o presupunere pe care politia o poate valida sau invalida.

Raspunde
Misterul dispariției Melindei. Fata a fost găsită pe o saltea, traumatizată, lângă un individ dubios, într-o cameră insalubră ce era în apropierea locului unde a fost în weekeend președintele Senatului – Stiri din Maramures noiembrie 13, 2023 at 8:04 pm

[…] Melindei, fata de 13 ani dispărută șapte zile în Sighetu Marmației, este audiat de polițieULTIMĂ ORĂ: Fetița a fost găsită în Sighetu Marmației de Poliția Locală Sighet – actu… baia maremaramureșpolitiesenatsighetstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.