BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

APAR NOI INFORMAŢII: Ce ar fi făcut Sara Melinda cu câteva zile înainte de dispariție

Apar noi informații în ceea ce o privește pe Sara Melinda, fata de 13 ani găsită după șapte zile de dispariție din Sighetu Marmației.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș s-a autosesizat în cazul Sarei Melinda, fata de 13 ani care a fost găsită ieri, după mai multe zile în care nimeni nu a putut lua legătura cu ea.

În cursul zilei de ieri, un reprezentant al DGASPC Maramureș a însoțit-o pe adolescentă atât la audieri, cât și la Institutul de Medicină Legală.

În acest caz, autoritățile au instituit o măsură de protecție specială în regim de urgență.

În acest moment, minora se află la centrul de primire în regim de urgență din Sighetu Marmației, unde beneficiază de toate serviciile de specialitate dintr-un astfel de centru. Urmează ca astăzi DGASPC să inițieze evaluarea psiho-socială în urma căreia vor fi dispuse măsurile legale.

Fata de 13 ani, dispărută săptămâna trecută, a fost găsită într-o încăpere insalubră din Sighetu Marmației. Între timp, un tânăr de 34 de ani a fost dus la audieri.

Conform unor surse judiciare, polițiștii verifică și o informație conform căreia fata ar fi trimis fotografii deocheate bărbatului care este audiat acum de polițiști. Se pare că acesta ar fi șantajat-o că le va publica pe rețelele sociale.

Mai mult, minora ar prezenta multiple leziuni la nivelul ambelor mâini.


Te-ar putea interesa si

FOTO / ACTUALIZARE: SIGHET – Tânăr izbit în plin pe trecerea de pietoni în centrul orașului. Șoferița vinovată a încercat să ofere bani victimei pentru a nu anunța Poliția

Redactie

CAPTURĂ RECORD: Doi olandezi, depistati în PTF Sighetu Marmaţiei cu aproape 100 de kilograme de heroină (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un tânăr din Copalnic a fost agresat într-un cazino din Baia Mare. Agresorul a fugit

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.