BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Bărbatul care a dezvăluit poliției unde se află eleva de 13 ani, dispărută la Sighet, spune că Melinda i-a apărut în vis. În realitate, ”Mănușă Albă” s-ar fi destănuit la slujba de duminică

Controversele se adâncesc în cazul Melindei Sara Moiș, eleva de 13 ani din Sighetu Marmației, care a fugit de acasă și a fost găsită, după mai multe zile, în locuința unui bărbat din oraș.

Părinții fetei n-au mai acordat recompensa de 10.000 de euro, promisă celui care ar fi venit cu informații menite să ducă la găsirea fetei.

Acesta spune că a avut o premoniție și că Melinda i-a apărut în vis. Dar anchetatorii pun la îndoială spusele sale.

„Ancheta de la Sighetu Marmației se arată a fi una extrem de complicată. Polițiștii continua, se pare, audierea persoanelor care ar putea avea legătură cu acest caz. 

În pofida anunțului făcut printr-un mesaj video amplu popularizat în presă și pe rețelele sociale, familia fetei nu a mai dat cei 10.000 euro pe care i-a promis, duminică, persoanei sau persoanelor ce vin cu informații cu privire la locul în care s-ar afla fiica lor. 

Astfel, acești bani nu au ajuns la bărbatul care i-a dezvăluit adresa respectivă șefului poliției locale din Sighetu Marmației.

Bărbatul în cauză susține că ar fi avut o viziune, mai exact, ar fi visat locul în care s-ar afla Melinda. Polițistul local a mers acolo pentru a verifica informația și a constatat că, într-adevăr, fata se afla în locuința unui alt bărbat, cunoscut pe plan local drept ‘Mănușa albă’, care a și fost arestat pentru 30 de zile, fiind investigat în prezent pentru viol.

„Mănușa albă” s-ar fi confesat la slujba de duminică în privința locului unde se afla Melinda Sara

Potrivit surselor din poliție, cei doi – bărbatul care a anunțat Poliția locală și ‘Mănușa albă’ – s-ar cunoaște, iar primul a aflat locația Melindei de la cel de-al doilea în timpul slujbei de duminică, de la biserică, la care ambii au participat.

Pe de altă parte, fata a rămas până în prezent în grija asistenților sociali.

Psihologii de la DGASPC Maramureș încearcă să reconstituie în mod exact ce s-a petrecut în cele șase zile în care Melinda a fost dată dispărută și, totodată, vor să afle de ce aceasta nu dorește să se întoarcă la familia sa.

„Mănușa albă”, în fața polițiștilor: N-am violat-o, domnule, am avut grijă de ea

Mai mult decât atât, nici până la această oră polițiștii nu au precizat de ce medicii legiști, în momentul în care au examinat-o pe fetiță, nu i-au prelevat și probe biologie, pentru a stabili dacă a consumat substanțe interzise în perioada petrecută împreună cu bărbatul în casa căruia a fost găsită„, a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Vasile Dale.

Antena 3 CNN a difuzat și imagini cu ‘Mănușa albă’, bărbatul care a recunoscut că a întreținut raporturi sexuale cu fata de 13 ani, în locuința lui.

„N-am violat-o, domnule, a zis că vrea să fim împreună. I-am zis să-și termine școala și să mergem mai departe. Am avut grijă de ea, n-am știut că e dispărută”, a susținut acesta în fața polițiștilor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Cabana dirijorului Corului Bărbătesc din Finteușu Mare a fost aprinsă. Proprietarul este socrul vicepreședintelui CJ Maramureș și tatăl directoarei Ansamblului Național Transilvania. Focul ar fi fost pus intenționat (FOTO)

Vasile Dale

BAIA MARE: Bărbat cercetat pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin

Vasile Dale

TRAGEDIE LA BÂRSANA: Tânăr de 26 de ani, decedat după ce s-a izbit cu motocicleta de o mașină

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.