BREAKING NEWSRecomandate

FOTO: Două autoturisme s-au ciocnit pe un bulevard din Baia Mare. O persoană rănită

Ieri, 15 noiembrie, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe bulevardul Regele Mihai.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 47 de ani din municipiu, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre bulevardul Republicii, înspre strada Aviatorilor, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus pe banda a doua de către un bărbat de 73 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 73 de ani, care a fost transportat la spital de către un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În Baia Sprie un șofer a ajuns cu mașina într-un indicator rutier

Un alt accident rutier s-a produs ieri pe D.J. 184, polițiștii din Baia Sprie fiind sesizați prin apel 112 în jurul orei 12.00.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 31 de ani din Baia Sprie, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre comuna Șișești, a intrat în coliziune cu un indicator rutier, după care a rămas suspendat pe marginea șanțului, din partea dreaptă a direcției de mers.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere în vârstă de 62 de ani din Cernești, care a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vitezomanii “sub radarul” polițiștilor Secției 2 Bogdan Vodă

Ieri, 15 noiembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, cu preponderență pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă limita legală de viteză, precum și pentru verificarea obiectivelor care efectuează paza cu personal angajat, depozitelor și unităților fără cerințe minimale.

Au fost verificate patru societăți comerciale și autoturisme care circulau pe drumurile publice, fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice și ale Legii 333 din 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Valoarea sancțiunilor a fost de 6.455 de lei.

Te-ar putea interesa si

Tupeu infracţional: Cazul prezentat pe www.vasiledale.ro a ajuns pe masa poliţiştilor. Astăzi vă prezentăm poza suspectului (FOTO)

Vasile Dale

BAIA MARE: Accident cu două victime pe str. V. Lucaciu (FOTO)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Accident în Șomcuta Mare. O femeie și fetița de 4 ani au fost preluate de echipajul SMURD

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.