BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

A PRINS-O ÎN TIMPUL LIBER: O polițistă din Baia Mare i-a venit de hac unei hoațe notorii. Suspecta are 9 fapte la activ

O femeie de 29 de ani din Baia Mare, bănuită de comiterea mai multuri furturi, a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii Biroului Invetigații Criminale, arestată preventiv pentru 30 de zile.

Aceasta a fost surprinsă într-un magazin de pe bulevardul Unirii, după ce ar fi introdus mai multe bunuri într-un rucsac aflat asupra sa, încercând să treacă cu acestea de casele de marcat, fără să le achite. Întreaga activitate infracțională a fost surprinsă de o polițistă de la Poliția Municipiului Baia Mare, care se afla în magazin la cumpărături în timpul liber. Aceasta a informat de îndată agentul de pază, iar persoana a fost reținută înainte de ieșirea din magazin, fără să apuce să dispară cu bunurile sustrase.

Prejudiciul, în valoare aproximativă de 500 de lei, a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțunii de furt calificat.
Nefiind la prima faptă de acest gen, femeia a fost reținută și depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș. Ieri a fost prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

Conform informațiilor noastre, suspecta ar avea deschise nouă dosare penale pentru furt din magazine până când a fost prinsă în flagrant.

Ce spune instanța

GHIULAI SARA MARIAInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 5015/P/2023 din 15.11.2023 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 15.11.2023 până în 14.12.2023 inclusiv, a inculpatei GHIULAI SARA MARIA, –, sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunii de furt calificat, faptă prev. de art. 228 alin. 1, art. 229 alin. 1 lit. b Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal.

Respinge solicitarea apărătorului inculpatei de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpată şi de la comunicare pentru Parchetul de pe lângă judecătoria Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Dilemă la Șomcuta Mare – Copil de 4 ani rănit pe Calea Mireșului. Polițiștii încearcă să afle dacă a fost sau nu lovit de un Audi (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO – Agresor sexual în Baia Mare, dacă-l cunoașteți, sunați URGENT la 112: peste 10 femei au depus plângere, Poliția încă nu l-a identificat (actualizare)

Vasile Dale

BĂTAIE DE JOC! AU CARANTINAT CE AU VRUT EI! DEMISIA INCOMPETENŢILOR! Instituire carantină zonală pentru localitățile Tăuții Măgherăuș și Săcălășeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult