BREAKING NEWSEveniment

Alcoolemia record cu care a fost prins un bărbat din Baia Mare la volan. Şoferul inconştient a fost arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Baia Mare, județul Maramureș, a fost prins la volan cu o alcoolemie record. După ce individul a provocat şi un accident, a fost reţinut de poliţişti. 

Polițiștii din Baia Mare au reținut pentru 24 de ore bărbatul de 54 de ani din Baia Mare, implicat într-o tamponare pe strada Colonia Topitorilor, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Ce alcoolemie avea bărbatul în sânge

Conform buletinului de analiză toxicologică al Serviciului Județean de Medicină Legală Maramureș, rezultă că bărbatul avea o alcoolemie de 2,86 g/l alcool pur în sânge. Acesta a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.
Ce spune instanța

BARBUL IOAN SORINInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 5070/P/2023, din data de 18.11.2023. În baza art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului B I S, .., pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, faptă prevăzută ?i pedepsită de art. 336 alin. 1 din Cod penal, pentru o perioadă de 30 zile, de la data 18.11.2023, până la data de 17.12.2023, inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a controlului judiciar sau cea a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 18.11.2023, ora 12:30.

Te-ar putea interesa si

“PRINŢESA” ASIGURĂRILOR auto false din Baia Mare a fost “călcată” astăzi de mascaţi și procurori. 164.000 lei prejudiciu

Redactie

ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI: SINDICALISTII DECUS AU ADUS ZAMBETE PE CHIPURILE COPIILOR NEVOIASI (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENTE ÎN PASUL HERA ŞI LA POIENILE DE SUB MUNTE: Doi şoferi care au părăsit locul accidentelor au fost prinşi şi identificaţi de poliţişti

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult