BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: Bătaie ca-n filme pe Calea Mireșului din Șomcuta Mare. Polițiștii au chemat mascații (actualizare)

Incidente grave pe strada Calea Mireșului din Șomcuta Mare. Mai multe persoane s-au încăierat după ce un adolescent s-at fi certat cu iubita pe fondul consumului de alcool. Femeia a plecat de la domiciliul conjugal la domiciliul părinților. Numai că bărbatul a mers după ea. Acolo a început scandalul.

Conform primelor informații bărbatul ar fi spart ușa, dar și geamurile de la locuința soacrei. Apoi ar fi lovit mai multe persoane cu pumnii și picioarele. Vecinii au încercat să îl calmeze, dar nu prea au reușit.

Polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit cu mai multe echipaje. Ajunși la fața locului aceștia au aplanat conflictul numai că la un moment dat un minor în vârstă de aproximativ 14 ani l-a lovit pe agresor cu o bâtă în cap. Omul a căzut la pământ iar scandalul a reizbucnit.

Polițiștii au chemat în sprijin trupele speciale de la mascați dar și echipajele medicale SMURD. Bărbatul devenit agresat din agresor a fost preluat de paramedici și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. La fel și o minoră de 15 ani.

De cealaltă parte, prezența mascaților i-a potolit pe oameni. Astfel, polițiștii au identificat încă două persoane care au fost luate și au fost duse la audieri.

S-a deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, iar dacă persoanele vătămate vor depune plângere se va adauga încă o infracțiune: loviri și alte violențe.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 18 noiembrie, la ora 17.30, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel unic de urgență despre faptul că, pe strada Mureșului din oraș a izbucnit un scandal între mai multe persoane.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat patru bărbați în vârstă de 14,17, 36 și 38 de ani care, pe fondul unor neînțelegeri, au provocat scandal. Din primele cercetări efectuate la fața locului și din discuțiile purtate cu persoanele aflate la fața locului, și o minoră în vârstă de 15 ani ar fi fost agresată anterior producerii scandalului.

Un echipaj de ambulanță a transportat două victime la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, respectiv pe minora de 15 ani și pe tânărul în vârstă de 17 ani.

La fața locului a fost prezentă și grupa Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș în vederea asigurării ordinii și liniștii publice. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Bicicliști și pietoni implicați în accidente rutiere în Baia Mare, Sighetu Marmației și Cavnic (actualizare)

Vasile Dale

O IAU RAZNA BĂTRÂNII: Un octogenar din Şomcuta Mare şi-a bătut soţia

Redactie

CONTROALE: Acţiuni ale poliţiştilor maramureşeni în domeniul operaţiunilor cu substanțe și deșeuri periculoase

Vasile Dale

2 mesaje

Andrei noiembrie 19, 2023 at 7:24 am

se cheltuie resurse importante pentru batai intre romi !
ar trebui lasati in pace că sunt convins că nu platesc dări la stat !

Raspunde
VOR DORMI ÎN AREST: Trei indivizi implicați în scandalul din Șomcuta Mare au fost reținuți – Stiri din Maramures noiembrie 22, 2023 at 11:38 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: Bătaie ca-n filme pe Calea Mireșului din Șomcuta Mare. Polițiștii au chemat mas… maramureșpolitieșomcuta marestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.