BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: La 3 zile după ce a fost arestat preventiv, ”Mănușă albă” a fost dus la reconstituire de anchetatori

A fost agitație mare la Sighetu Marmației. Forțe sporite ale Poliției Maramureș, criminaliști, procurori dar și luptători de la trupele speciale au revenit în orașul de malul Tisei, în locul în care a fost găsită minora de 13 ani care a fost dispărută timp de 6 zile. Aceștia nu au venit singuri ci l-au adus încătușat pe bărbatul în vârstă de 34 de ani cunoscut sub poreclele de ”Mănușă Albă” sau ”Bobi” pentru a efectua cercetarea criminalistică de reconstituire a faptei.

”Mănușă Albă” a fost urmărit de zeci de locatari ai garsonierelor sociale, care au ieșit în curtea interioară și au asistat la activitățile poliției. Conform surselor noastre, cei din zonă i-au oferit țigări suspectului.

Reconstituirea faptei ar fi fost urmărită chiar de fiul suspectului, băiat ce este crescut de bunica lui într-o locuință socială din aceeași zonă. Minorul a rămas la mamă, aceasta muncind în străinătate, iar suspectul se judecă cu ea. Femeia l-a acționat în instanță pentru a-i achita alocație alimentară.

”Mănușă Albă” a fost arestat preventiv de magistrații Judecătoriei Sighetu Marmației în cursul după amieazii de marți, 14 noiembrie 2023 pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. El a contestat măsura arestului preventiv, contestație care se va judeca joi, 23 noiembrie 2023, la Tribunalul Maramureș.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: A fost tornadă peste Firiza. Pădure rasă de pe fața pământului, brad aruncat pe liniile de curent

Redactie

INTERVENŢIE ELICOPTER SMURD: Femeie de 75 de ani, transportată de urgenţă la Institutul Inimii (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

ULTIMA ORA: INCENDIU LA VISEU DE JOS. AFUMATOAREA SI PORCUL PUS LA AFUMAT – FACUTE SCRUM

Vasile Dale

3 mesaje

dan noiembrie 21, 2023 at 10:47 am

Cit circ si cite ore de munca pentru politie, pentru un mizerabil care trebuia sa simta bastonul pe spate. Noi platim zilnic pentru ca asemenea excremente sa fie tratate corect.

Raspunde
EXCLUSIV – AVEM FILMUL OFICIAL AL DISPARIȚIEI: ”Mănușă albă” nu va fi cercetat pentru viol pentru că legea intră în vigoare doar la 1 ianuarie 2024 – Stiri din Maramures noiembrie 22, 2023 at 12:16 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: La 3 zile după ce a fost arestat preventiv, ”Mănușă albă” a fost dus la rec…VIDEO EXCLUSIV: Rus Laurențiu Laurian alias ”Mănușa Albă” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile deși ”Mănușa Albă” i-ar fi salvat viața fetei disparițiemănușă albămaramureșparchetpolitieprocurorisighetsighetu marmațieistiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
Anna anuta noiembrie 22, 2023 at 1:41 pm

Firați de groază cu judecățile voastre cu tot !
Pe cine acoperiți voi ?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.