BREAKING NEWSEveniment

DUPĂ GRATII: Un tânăr de 18 ani arestat preventiv după ce a furat 2 covoare dintr-o locuință din Coltău

În urma activităților desfășurate de polițiștii Secției 1 Groși, un tânăr de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiindu-i probată activitatea infracțională pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat în localitatea Coltău.

La data de 25 octombrie a.c., o tânără de 21 de ani a sesizat polițiștii despre faptul că, în cursul nopții, i-au fost sustrase două covoare, fiind identificată și persoana bănuită de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În, 16 noiembrie a.c., un bărbat a depus plângere la sediul poliției, sesizând faptul că, aceiași persoană a fost surprinsă încercând să forțeze geamul unei societăți comerciale din localitatea Coltău, fiind cauzat un prejudiciu de 1.400 de lei.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat, fiind reținut pentru 24 de ore. Tânărul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ce spune instanța

PREDA N. NICOLAE FLORINInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 4870/P/2023 din data de 17.11.2023 şi, în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 1 lit. d şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Preda Nicolae Florin, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 17.11.2023 până în 16.12.2023 inclusiv, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, faptă prevăzută de art. 228 alin. (1), art. 229 alin (1) lit. b) Cod penal și tentativă la furt calificat, faptă prevăzută de art. 32 alin (1) Cod Penal raportat la art. 228 alin. (1) – art. 229 alin. (1), lit. b) ?i d) ?i alin. (2), lit. b) Cod penal, cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cod penal.

Respinge solicitarea inculpatului Preda Nicolae Florin, prin apărător, de a se dispune împotriva lui măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – Incendiu violent la Poienile de Sub Munte. O gospodărie mistuită de foc. Proprietara preluată de echipajele medicale (actualizare)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: O casă din Coştiui a luat foc (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Incendiu violent / Actualizare: O casa a ars ca o torta la Borsa. Proprietarul a aprins-o (foto/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.