BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

INCENDIU: O mamă în vârstă de 18 ani și fiul ei de 4 luni au rămas fără acoperiș deasupra capului. Casa le-a fost mistuită de flăcări

Un incendiu violent s-a produs duminică dimineața pe strada Făget nr. 74 în Sighetu Marmației. Mai multe echipaje ale pompierilor militari din Sighetu Marmației au intervenit pentru a stinge focul. Din păcate, din locuința modestă nu a mai rămas mare lucru.

Voluntarii Serviciului de Ajutor Maltez Sighetu Marmației fac un apel la toți cei care pot să sprijine familia. Aceștia spun că în locuința distrusă de flăcări locuiau o mamă în vârstă de 18 ani și un băiețel în vârstă de 4 luni. Tatăl este plecat cu oile.

”Cei care doresc să îi ajute o pot face prin noi sau ducând ajutoare pe strada Sugau nr. 166. Cu greu, încercau să își facă o casă a lor, dar și acolo au nevoie de geamuri, uși și multe altele pentru a putea ierna.
Noi am început să îi ajutăm și vom continua, dar cine mai poate, să dea o mână de ajutor unei familii aflate la început de drum și în mare dificultate” au transmis pe rețelele de socializare cei de la Serviciul de Ajutor Maltez Sighetu Marmației.

Sursa foto: Serviciul de Ajutor Maltez Sighetu Marmației

Te-ar putea interesa si

Vârstnică (62 ani), uitată de CFR noaptea în Gara din Baia Mare. După 10 ore de călătorie spre Satu Mare

Vasile Dale

PETRECERI PESTE PETRECERI ÎN PANDEMIE: Botez la Petrova, zi de naştere la Strâmtura, „sparte” de poliţişti

Redactie

VIDEO: Zimbrii au aterizat în Baia Mare. Intră în carantină pentru 14 zile (actualizare)

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult