BREAKING NEWSImportant

Gheorghe Șimon, deputat: „Fostul premier vorbește despre buget ca și cum altcineva l-ar fi aprobat!”

Fostul premier liberal critică modul în care a fost elaborat bugetul pe anul 2023, recunoaște că a comis „o greșeală în ceea ce privește estimarea veniturilor”, dar nu-și asumă „greșeala” comisă pentru care „plătesc” toți românii.
„Fostul premier vorbește despre buget ca și cum altcineva l-ar fi aprobat. Dacă apreciază că a fost greșit, atunci să facă un gest de onoare pentru a-și asuma răspunderea că a aprobat ceva greșit. La aprobarea bugetului, același Ciucă afirma cu mândrie că „este un buget realist, echilibrat care vizează susținerea economiei și protejarea populației”, a precizat adăugat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

„Eroarea de judecată” este de fapt a fostului președinte ANAF care a demisionat între timp și care a propus doar soluții catastrofale.

„Estimarea veniturilor bugetare pe anul 2023, pe care o critică acum fostul premier Ciucă, s-a realizat pe baza planului de încasări realizat de fostul șef schior de la ANAF, Lucian Heiuș, care își făcea selfiuri pe pârtia de schi în timp ce încasările instituției pe care o conducea se prăbușeau și care își propunea să crească încasările la buget prin desfășurarea de controale la video-chat”, a mai adăugat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Te-ar putea interesa si

CAPTURĂ URIAȘĂ: Țigări de contrabandă aduse de maramureșeni cu TIR din Ucraina. Câinele vameșilor i-a mirosit (galerie foto/actualizare)

Vasile Dale

PENTRU SIGURANŢA TURIŞTILOR: „Mâna curentă” spre Creasta Cocoșului reabilitată…

Redactie

FOTO: Ca-n Vestul Sălbatic – Patru femei s-au bătut în stradă în Baia Mare. Una a folosit şi spray lacrimogen (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.