Important

Maramureșenii sunt invitați la Concertul extraordinar de Crăciun “Cerul din Inimi”

Fundația Culturală Euroart are bucuria de a-i invita pe băimăreni la Concertul Extraordinar de Crăciun „Cerul din Inimi”, un eveniment muzical de excepție ce va avea loc la ATP Tech Center din Baia Mare, în data de 3 decembrie 2023, începând cu ora 18:00.

Această seară de basm va fi încântată de prestațiile extraordinare ale soliștilor Aldo Blaga și Stephanie Semeniuc, a Filarmonicii de Stat „Dinu Lipatti” din Satu Mare sub bagheta talentatului dirijor Ștefan Novak și a Corului Elevilor Colegiului de Arte din Baia Mare conduși de dirijorul Dorin Chereji.

Concertul „Cerul din Inimi” va fi un tărâm magic al paradisului de iarnă, unde acordurile perfecte vor întâmpina publicul cu sunetul liniștii și rezonanța calmului. Este o dezmierdare a auzului și un spectacol al sufletului, aducând în prim-plan coloana sonoră fermecătoare a sărbătorilor de iarnă.

Solistul Aldo Blaga este considerat Michael Bublé de România. Înzestrat cu o voce extraordinară, Aldo Blaga a început să facă muzică de mic, de la 7 ani studiind pianul, 4 ani mai târziu începând și studiul intensiv al clarinetului, iar mai apoi a făcut tranziția către instrumentul său de suflet – saxofonul. Au urmat apoi concursuri și olimpiade la instrumente ca ulterior, după începerea facultății, să se axeze tot mai mult pe voce, întâi pe Youtube, iar mai apoi participând cu succes la Vocea României, X Factor precum și la două ediții de Eurovision în România.

Solista de jazz Stephanie Semeniuc este studentă de jazz vocal a Academiei de Muzică din Vienna și studentă la master de pedagogie muzicală la Cluj-Napoca. Aceasta face parte din multiple proiecte muzicale internaționale și naționale precum trupa Yesyerday sau Funk You. Solista a cântat pe scene internaționale în Belgia, Germania, Austria și Ungaria, la festivaluri precum “Take The A-Train” din Salzburg, sau “Fête de la Musique” din Bruxelles.

Concertul face parte din proiectul „Sunetul noii generații” și beneficiază de sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș și al susținătorilor noștri de tradiție:

ATP Group, ATP Tech Center, Angelus FRX PRINT, Asociația Filadelfia Mission Baia Mare, Azzarro Sting Maramureș, Camelia’s Cozy Place, Cobo Spa, DentalLife, Flourish by Kinga Foriș, Gold Books, Golden Star Ballroom, Harpoon Marketing Agency, Livolo România, MINA Cavnic, Morile Mătieș, One-IT, Printmasters, Programming Pool, Restaurant Pronto, Victoria Classestet, Selectsoft, Sandwich House, Safety Grup-Ro partener UVEX, Silvarom, Sfara Tours, Woodia.

Echipa Fundației Culturală Euroart vă mulțumește pentru susținere și vă așteaptă cu entuziasm să împărtășiți împreună această experiență muzicală deosebită la Concertul Extraordinar de Crăciun „Cerul din Inimi”.

Te-ar putea interesa si

UN ALT CONTRACT DE FINANȚARE SEMNAT: Secția de Neonatologie din cadrul Spitalului Județean va fi dotată cu aparatură de ultimă generație

Redactie

FOTO: Salvatorii montani voluntari și aspiranți ai SPJ Salvamont Maramureș au reamenajat Traseul Piatra Bulzului

Redactie

LEGE PROMULGATĂ: Lista localităților maramureşene unde se poate ieși cu doi ani mai repede la pensie, fără penalizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.