BREAKING NEWSImportant

Maramureșul – destinația cea mai râvnită de sărbători. Turiştii care vor să aibă un Revelion de poveste au înroşit telefoanele hotelierilor: „Este foarte multă lume”

Dacă nu v-aţi hotărât unde să petreceţi noaptea dintre ani, ar fi bine să vă grăbiţi. În Maramureş şi Bucovina, unele dintre cele mai căutate destinaţii de sărbători, hotelurile şi pensiunile sunt aproape pline. Gazdele au făcut deja şi meniul pentru Revelion. De pe masă nu vor lipsi preparatele tradiţionale. În funcţie de cazare, preţurile pot ajunge şi la 4.000 de lei de persoană. 

În pensiunile din Maramureş telefonele sună non stop! Cu gândul la un Revelion de poveste, turiştii speră că încă pot să prindă un loc.

Viorica Hotea, administrator pensiune: Eu cred că aproape 90% dintre pensiuni sunt ocupate. În pachetul de Revelion le oferim turiştilor două mase festive. Plimbat cu sania, sperăm să avem zăpadă, seară muzicală, costume populare ca să se îmbrace la biserică.  

Zona Maramureşului este mai căutată ca oricând

Hotelierii spun că anul acesta, zona Maramureşului este mai căutată ca oricând.

Ileana Bozai, administrator pensiune: De vreo 3 luni, de Crăciun am dat în primăvară. Anul acesta este foarte multă lume, sună. 

Pachete turistice cu 1.500 de lei de persoană în satul Breb

În cea mai căutată destinație de vacanță din Maramureș, satul Breb, prețul pachetului turistic de Revelion costă între 1.200 şi 1.500 de lei de persoană. Include cazarea pentru 3 nopți, masă festivă de Revelion, seară cu ceterași, dar și ședințe foto în costum popular.

Cristian Burtan, reprezentant agenție de turism: Preţul pachetelor turistice a avut o uşoară creştere în acest an, dar cu toate acestea numărul turiştilor care a făcut rezervări în ţara noastă a crescut considerabil faţă de anii trecuţi. 

Sursa: ObservatorNews.ro.

Te-ar putea interesa si

PENTRU A NU INTRA ÎN CARANTINĂ: Trei români, din Maramureş şi Prahova, au încercat să evite controlul de frontieră

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Crăcană, Fane și Cătălin aduși în fața judecătorilor pentru mandate de arestare. Vezi filmul umilinței din Ziua de Crăciun la care are au fost supuși doi tineri din Vișeu de Sus

Vasile Dale

Galerie foto / video: Impact violent în Baia Mare. Intervine SMURD-ul

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.