BREAKING NEWSImportant

Maramureșul – destinația cea mai râvnită de sărbători. Turiştii care vor să aibă un Revelion de poveste au înroşit telefoanele hotelierilor: „Este foarte multă lume”

Dacă nu v-aţi hotărât unde să petreceţi noaptea dintre ani, ar fi bine să vă grăbiţi. În Maramureş şi Bucovina, unele dintre cele mai căutate destinaţii de sărbători, hotelurile şi pensiunile sunt aproape pline. Gazdele au făcut deja şi meniul pentru Revelion. De pe masă nu vor lipsi preparatele tradiţionale. În funcţie de cazare, preţurile pot ajunge şi la 4.000 de lei de persoană. 

În pensiunile din Maramureş telefonele sună non stop! Cu gândul la un Revelion de poveste, turiştii speră că încă pot să prindă un loc.

Viorica Hotea, administrator pensiune: Eu cred că aproape 90% dintre pensiuni sunt ocupate. În pachetul de Revelion le oferim turiştilor două mase festive. Plimbat cu sania, sperăm să avem zăpadă, seară muzicală, costume populare ca să se îmbrace la biserică.  

Zona Maramureşului este mai căutată ca oricând

Hotelierii spun că anul acesta, zona Maramureşului este mai căutată ca oricând.

Ileana Bozai, administrator pensiune: De vreo 3 luni, de Crăciun am dat în primăvară. Anul acesta este foarte multă lume, sună. 

Pachete turistice cu 1.500 de lei de persoană în satul Breb

În cea mai căutată destinație de vacanță din Maramureș, satul Breb, prețul pachetului turistic de Revelion costă între 1.200 şi 1.500 de lei de persoană. Include cazarea pentru 3 nopți, masă festivă de Revelion, seară cu ceterași, dar și ședințe foto în costum popular.

Cristian Burtan, reprezentant agenție de turism: Preţul pachetelor turistice a avut o uşoară creştere în acest an, dar cu toate acestea numărul turiştilor care a făcut rezervări în ţara noastă a crescut considerabil faţă de anii trecuţi. 

Sursa: ObservatorNews.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un șofer beat criță a lovit o mașină și a fugit de poliție. A fost prins în zona Școlii Nr. 21 din Baia Mare

Vasile Dale

RUTIERE: Dosare penale pentru şoferi care s-au urcat la volan fără permis sau băuţi. Bărbat reţinut după ce a accidentat o minoră

Redactie

DE PE FACEBOOK: ECHIPAJUL POLITIEI LOCALE PE POST DE TAXI? INTOARCERE PE LINIE CONTINUA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.