BREAKING NEWSImportant

Deputatul Gabriel Zetea lansează un apel pentru stoparea proiectului de închidere a Judecătoriei Dragomirești

Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaților lansează o întrebare publică parlamentarilor PNL Maramureș dar și liderului județean al PNL, Ionel Bogdan, pentru a afla dacă aceștia sunt de acord cu închiderea Judecătoriei Dragomirești. Potrivit informațiilor transmise de demnitarul maramureșean, în vizita pe care ministrul Justiției, Alina Gorghiu a făcut-o în județul nostru la finalul săptămânii trecute ar fi afirmat faptul că se dorește închiderea Judecătoriei Dragomirești.

”Zilele trecute, doamna ministru PNL a Justiției Alina Gorghiu a ajuns în județul Maramureș. Foarte bine! La una dintre aceste întâlniri, doamna ministru PNL a vorbit despre închiderea Judecătoriei de la Dragomirești. Foarte rău! I-am transmis, în calitate de deputat ales al Maramureșului, că dacă vine doar pentru a ne aduce astfel de vești proaste, ar face bine să rămână la București. Nu trebuie să vină în Maramureș și să ne spună că închide instituții. Ar fi fost mai de bun simț să rămână acasă. Am înțeles, din postările lor, că s-au supărat pe poziția mea publică peneliștii maramureșeni. Ionel Bogdan. Niculescu Cristian. Bota Călin. Foarte bine. Nu e treaba mea să-i fac fericiți pe penelisti. Treaba mea e să încerc, după puterile mele, sa apăr maramureșenii”, a precizat deputatul social-democrat Gabriel Zetea.

În acest sens, parlamentarul de Maramureș a arătat că adresează public PNL Maramureș următoarea întrebare: ”Sunteți de acord cu închiderea Judecătoriei Dragomirești? Dacă nu, atunci vă invit să vă alăturați demersului meu de stopare a acestui proiect. Dacă nu aveți curaj să mergeți singuri până la doamna ministru PNL, mă ofer sa vin împreună cu voi și să vă arăt cum trebuie să vorbească un deputat al Maramureșului!”, a concluzionat chestorul Camerei Deputaților, Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș.

Te-ar putea interesa si

GAVRA BOGDĂNEL: ”În 27 septembrie este important să votăm. Un drept, dar și o obligație pentru fiecare dintre noi. Din respect pentru Baia Mare și băimăreni”

Redactie

A vândut porcul infectat în Maramureș – DSVSA Bistrița Năsăud a aplicat prima amendă crescătorului de porcine din Chiuza

Vasile Dale

ALERTĂ PE GEORGE COȘBUC – Scurgere de gaze într-un apartament (Video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.