BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Sub privirile celor trei copilași, o șoferiță a fost agresată de un șofer în traficul din Baia Mare

Incident haluncinant pe bulevardul Unirii din Baia Mare. O șoferiță ar fi fost agresată fizic de un bărbat, aflat și el în trafic. Femeia susține că a fost lovită cu toate că în mașină era cu trei copii minori, micuți care au suferit un adevărat șoc emoțional în urma incidentului. Polițiștii au intervenit la caz și urmează să stabilească exact ce s-a produs în trafic.

Ce spune șoferița agresată

Acest ”Domn” mai bine zis ”Bufon” pentru că dacă îl numesc domn ar fi o jignire la adresa adevăraților domni. Era ora 17.30 când în trafic s-a dat jos de la volan, m-a înjurat, m-a jignit și m-a lovit cu pumnul, sub privirile celor trei copii ai mei. De față era soția lui, care a stat pur și simplu și s-a uitat. Nu pot să nu mă întreb dacă acest individ își permite să lovească o persoană necunoscută ce face oare cu soția lui… Am chemat poliția. Nu a avut nici caracterul să recunoască, a negat totul.

Pe această cale fac un apel către toți cei care au fost la ora respectivă pe bd Unirii în zona magazinului Fragus și care au văzut incidentul să vină să dea o declarație. Eu eram în mașină cu cei trei copii minori, care deși șocați, nu pot da declarație despre ceea ce au văzut, despre cum mama lor a fost lovită în propria mea mașină. Nu pot să îl las pe acest nesimțit să nu fie tras la răspundere pentru ceea ce a făcut” ne-a scris Claudia Maria Pop.

Ce spune Poliția

Un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare a fost solicitat să intervină pe bulevardul Unirii la o sesizare semnalată prin apel unic de urgență.

La fața locului, polițiștii au identificat apelanta, o femeie de 31 de ani din Săcel, care a relatat faptul că, în urma unor neînțelegeri în trafic, ar fi fost agresată de către un bărbat în vârstă de 38 de ani din Baia Mare.

Conducătorii auto au fost testați în vederea stabilirii concentrației de alcool în aerul expirat, rezultatele fiind zero.

În cauză, se efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Foto principal furnizată de cititoarea noastra, care ni-l indică pe șoferul care ar fi agresat-o.

Te-ar putea interesa si

LUATĂ PE CAPOTĂ / ACTUALIZARE: O băimăreancă a ieșit de la biserica greco-catolică de la RFN și a fost izbită de mașină (FOTO)

Vasile Dale

PREMIERĂ / ACTUALIZARE: A deraiat MOCĂNIȚA pe Valea Rea la Vișeu de Sus. Intervin 7 echipaje medicale. 12 persoane rănite (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE – Accident INCREDIBIL la Rozavlea: Dintr-un podeț, a zburat cu BMW-ul pe plafonul unui autoturism FORD. Cum a avut loc grozăvia (galerie foto / actualizare 2)

Vasile Dale

1 mesaj

mo noiembrie 21, 2023 at 11:51 pm

la ce fata de mistret are, n-ar fi exclus sa fi sarit calu…totusi doamna aceasta, Maica Precista, nu ne spune de la ce „s-au luat”, ce i-a reprosat individu?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.