BREAKING NEWSImportant

GREVĂ DE AVERTISMENT: Comunicatul membrilor de sindicat AJOFM Maramureă şi ai ceilalți funcţionari publici ai agenţiei

Noi, membri de sindicat al SINDICATULUI NAȚIONAL AL SALARIAȚILOR DIN INSTITUȚIILE MINISTERULUI MUNCII SNSIMM” și salariații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș entitate cu personalitate juridica la nivel județean, aflată în subordinea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, continuăm a șasea zi de protest (grevă de avertisment) azi 22.11.2023 între orele 08:00 și 10.00, cu susținerea expresă a acelorași revendicări rămase nesoluționate, cu accent în continuare pe eliminărea inechităților salariale din aceeași familie ocupațională ,, Administrație”.

Decizia trebuie să reprezinte un act de reglementare de pus în aplicare, astfel încât să se asigure o restabilire temporară a echilibrului în sectorul bugetar până la momentul aplicării noii legi a salarizării unitare.
Suntem aici pentru a cere cu tărie, condiții de muncă adecvate, personal suficient pentru a face față cerințelor activității noastre și o remunerare pe măsura activității depuse.

Cerem următoarele:

Tratament echitabil: Cerem respect și tratament echitabil din partea factorilor decizionali. Nu suntem dispuși să acceptăm discriminare.

Remunerare corectă: Solicităm o evaluare justă a salariilor noastre în conformitate cu efortul depus și responsabilitățile asumate. Suntem demni de o remunerare pe măsura contribuției noastre la societate.

  • acordarea drepturile salariale caștigate în instanță prin sentințe definitive și neacordate, eșalonate pe o perioadă de 5 ani!
    Condiții de muncă adecvate: Cerem asigurarea unui mediu de lucru sănătos și sigur, precum și resurse suficiente pentru a ne desfășura activitatea în mod eficient.
    Personal adecvat: Suntem conștienți de cerințele activităților noastre și solicităm alocarea unui personal suficient pentru a face față volumului de muncă și pentru a asigura servicii de calitate.
    Solicităm sprijinul publicului și a colegilor noștri din diverse sectoare. Uniți în voce și acțiune, putem determina schimbarea de care avem atâta nevoie.
    Membri de sindicat AJOFM MARAMUREȘ din ,,SINDICATUL NAȚIONAL AL SALARIAȚILOR DIN INSTITUȚIILE MINISTERULUI MUNCII și ceilalți functionari publici ai AGENȚIEI JUDEȚENE PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ MARAMUREȘ

Te-ar putea interesa si

DE ZIUA EUROPEANĂ 112: Mai multe clădiri din Maramureş, iluminate în roşu

Redactie

Cum a înşelat un tânăr din Coltău doi lucrători comerciali cu suma de 700 de lei

Redactie

SALVATOR SI IN TIMPUL LIBER: Plt.maj. Eugen Nagy din cadrul Detașamentului “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a scos persoana prinsa intre fiarele contorsionate ale masinii cuprinsa de flacari la Coltirea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.