BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: O șoferiță beată criță și cu permis de câteva luni a intrat cu Audi-ul într-un podeț pe dealul Berchezului

Un accident de circulație s-a produs astăzi la prânz pe drumul județean 182B între localitățile Remetea Chioarului și Berchez.

Conform primelor informații se pare că o femeie în vârstă de 35 de ani din Berchez a părăsit partea carosabilă într-un curbă din zona Dealul Berchezului și s-a izbit de un podeț din beton.

La fața locului au intervenit echipajele SMURD și ale Poliției din Șomcuta Mare. Femeia de la volan a fost testată de polițiști la spital rezultatul înregistrat de etilotest fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot acolo i-au fost recoltate de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ce spune Poliția

Azi la ora 12.10, o femeie în vârstă de 35 de ani din Remetea Chioarului care conducea un autoturism între localitățile Remetea Chioarului și Berchez, a pierdut la un moment dat controlul direcției și a intrat în coliziune cu un podeț amplasat pe marginea părții carosabile.

În urma impactului conducătoarea auto a suferit leziuni și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ea nu a putut fi testată cu aparatul etilotest.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Ulterior, la Spitalul Județean Baia Mare, femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Te-ar putea interesa si

AU ÎNCEPUT PROTESTELE / ACTUALIZARE: Asistenții medicali și personalul auxiliar din cadrul Spitalului Sighet au ieşit în stradă. Ei sunt nemulţumiţi de anumite drepturi salariale (VIDEO)

Vasile Dale

Călin Bota: Avem un buget axat pe investiții, reforme și pe dezvoltarea României

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN ACEEAŞI ZONĂ / ACTUALIZARE: Două maşini s-au ciocnit pe Bd. Bucureşti (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.