BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ȘICANARE ÎN TRAFIC LA ȘURDEȘTI: A fugit de poliție pe un drum de piatră. Nu avea permis, era beat și a fost încătușat

Aseară, 22 noiembrie, în jurul orei 22:35, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că,  pe D.J. 184, în localitatea Șurdești, un conducător auto a fost șicanat și blocat în trafic de către un autovehicul de teren, prevăzut cu volan pe partea dreapta.

Polițiștii s-au deplasat în zona indicată de apelant, și pentru că autoturismul căutat nu se mai afla pe șosea, iar cele două autoturisme se deplasau spre Cavnic, au solicitat sprijin colegilor de la Poliția Cavnic.

Întrucât la un moment dat polițiștii au auzit motorul unui autovehicul la turație mare, din spatele unei cariere de piatră, cele două echipaje de poliție au continuat căutările pe drumul de piatră, unde, peste o vale, a fost observat autoturismul de teren cu semnalmentele indicate de apelant.

De la volan a coborât un bărbat care nu s-a supus solicitărilor de a prezenta un act de identitate și permisul de conducere, fiind necesară încătușarea sa și conducerea la sediul Poliției Baia Sprie în vederea identificării. Din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit că tânărul în vârstă de 28 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Centrul de permanență medicală din Baia Sprie, pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

MĂSURI LUATE PRIN ORDONANȚĂ MILITARĂ: Circulaţie limitată. Nunţi, înmormântări doar cu maxim opt persoane. Grupurile sunt interzise

Vasile Dale

ULTIMA ORA: PIETON ACCIDENTAT PE STRADA MIHA EMINESCU DIN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

TENTATIVĂ DE FURT ÎN CARTIERUL SĂSAR: Hoţii s-au speriat de camerele de supraveghere şi au luat-o la sănătoasa (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

2 mesaje

mo noiembrie 23, 2023 at 5:24 pm

noua generatie de cimpanzei…

Raspunde
REȚINUT PENTRU 24 ore: Bărbatul din Șișești avea montate sirene de poliție pe mașina pe care o conducea fără permis – Stiri din Maramures noiembrie 24, 2023 at 5:59 pm

[…] ȘICANARE ÎN TRAFIC LA ȘURDEȘTI: A fugit de poliție pe un drum de piatră. Nu avea permis, era b… baia marebaia spriemaramureșpolitieșișeștistiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.