BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

S-a emis mandat european de arestare pe numele lui Cătălin Cherecheș

Conform surselor judiciare pe numele lui Cătălin Cherecheș s-a emis mandat de arestare europeană. Ce înseamnă acest lucru, neoficial firește: polițiștii au indicii temeinice că a fugit din țară.

Cum este posibil așa ceva având în vedere că primarul băimărean avea măsura controlului judiciar? Fie a fugit ascuns în vreun mijloc de transport, fie a folosit acte false, fie polițiștii de frontieră s-au făcut că nu văd nimic.

Oficial toate structurile neagă faptul că edilul Cherecheș a părăsit România. S-a vehiculat faptul că părăsirea țării s-ar fi făcut prin PTF Petea.

„Din datele transmise de Poliția de Frontieră, nu rezultă că persoana în cauză (primarul Cherecheș, n.r) ar fi ieșit din țară”, a declarat la Antena 3 CNN comisarul şef Georgian Drăgan.

El a adăugat că, dacă se va dovedi, totuși, că primarul din Baia Mare a părăsit România, Poliția Română va solicita instanței un mandat european de arestare.

Drăgan a răspuns astfel la informațiile venite pe surse, conform cărora Cătălin Cherecheș ar fi părăsit țara vineri dimineață, prin punctul de trecere a frontierei Petea, posibil ascuns în portbagajul unei mașini.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că primarul Cherecheș era sub control judiciar, dar controlul judiciar nu era asociat cu vreo măsură de supraveghere.

Cherecheș s-a prezentat la Poliție în urmă cu o săptămână și ar fi trebuit să se prezinte și astăzi, la ora 11, chiar în ziua în care Curtea de Apel Cluj l-a condamnat la închisoare prin sentință definitivă, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Te-ar putea interesa si

Ștrandul Termal Tășnad a anunțat începerea sezonului estival – multe surprize pentru turiști

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO / IMAGINI DURE: Bogdan Marișca și Sebastian Itu s-au lovit cu mașina de copaci la Raliul Maramureșului. Copilotul a fost rănit – ACTUALIZARE 3

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: A scăpat teafăr după ce s-a rostogolit 40 m cu maşina la Rogoz

Redactie

3 mesaje

Nu contează noiembrie 24, 2023 at 7:26 pm

Îl găsiți în Italia

Raspunde
Escu noiembrie 24, 2023 at 8:47 pm

Poate isi face un breton frumos la vene si scapa definitiv de pușcărie !

Raspunde
CHERECHEȘ 5 ANI CU EXECUTARE – Au trecut 24 de ore de când ”omul care sfințește locul” s-a evaporat din Baia Mare – Stiri din Maramures noiembrie 25, 2023 at 9:22 am

[…] S-a emis mandat european de arestare pe numele lui Cătălin Cherecheș baia marecătălin cherecheșfugarmaramureșpolitieprimarstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.