BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CHERECHEȘ 5 ANI CU EXECUTARE – Au trecut 24 de ore de când ”omul care sfințește locul” s-a evaporat din Baia Mare

Au trecut 24 de ore de când Curtea de Apel Cluj l-a condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare și interzicerea unor drepturi pe Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare. Polițiștii băimăreni l-au căutat pe edil la mai multe adrese din Baia Mare, dar și din județele Satu Mare și Sălaj. A fost dat în urmărire națională iar ulterior s-a emis și mandat european.

Până la această oră nici urmă de cel supranumit de unii pe rețelele de socializare drept ”omul care sfințește locul”. Condamnarea lui Cherecheș a fost dezbătută de toată presa națională iar știrea dispariției condamnatului a ținut capul de afiș a tuturor jurnalelor principale ale televiziunilor naționale.

Unii jurnaliști au scris că edilul a fugit din țară fie prin PTF Petea spre Ungaria, fie prin PTF Sighetu Marmației spre Ucraina – Ungaria – Italia. Uniii au scris că a fugit cu o camionetă de culoare albă, alții cu un autoturism Golf. Șefii Poliției Române dar și ai Poliției de Frontieră au negat vehement faptul că ar fi ieșit legal din România. Toată presa națională însă susține că individul ar fi fugit în Italia unde s-ar afla și mama lui.

Un lucru este cert: ”omul care sfințește locul” și-a bătut efectiv joc de instituțiile statului român evaporându-se din Baia Mare. El era sub măsura controlului judiciar până în 26 noiembrie 2023. Cherecheș a înregistrat un mesaj video pe care l-a distribuit pe facebook drept transmisiune LIVE, apoi nimeni nu l-a mai văzut.

Toate aceste lucruri duc la o singură concluzie: totul a fost pregătit și programat cu mare atenție de către Cherecheș și acoliții lui. Singur, fără niciun ajutor, individul nu avea capacitatea de a-și pune în aplicare planul malefic.

Suntem curioși să vedem când și cine va fi săltat în orele următoare pentru sprijinirea unui infractor de a se sustrage de la executarea pedepsei.

Foto principal: facebook.com/cătălin cherecheș

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SI-AU PUS CAGULE: PRIN VIOLENTA, DOI PUSTI AU SPART O LOCUINTA DIN BAIA SPRIE DESI PROPRIETARUL ERA ACASA

Vasile Dale

Şoferul BMW-ului care a lovit un pieton pe trecere a fost arestat preventiv. Se urcase la volan cu 2,46 g/l alcool pur în sânge

Redactie

L-AŢI VĂZUT? / ACTUALIZARE: Bărbat de 35 de ani din Sighetu Marmaţiei, căutat de familie şi poliţişti. După o săptămână, sigheteanul a fost găsit

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.