BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO: Un bărbat de 43 ani a murit după ce a fost lovit de creanga unui copac în zona Coaş

Salvamontiştii maramureșeni au intervenit într-o zonă greu accesibilă a comunei Coaṣ.

Un bărbat de 43 ani aflat în pădure împreună cu băiatul lui la cules ciuperci (din spusele băiatului) a suferit un accident fiind lovit de creanga unui copac.

La momentul apelării 112 de unul dintre aparținători, bărbatul era inconștient. S-au mai deplasat de urgență TIM-ul Baia Mare, EPA Șomcuta Mare, Poliția.

Salvatorii montani ajunși la accidentat împreună cu celelalte agenții au constatat că din păcate bărbatul este decedat.

În aceste momente salvatorii montani așteaptă că organele abilitate să efectueze procedurile legale în astfel de cazuri iar după efectuarea acestora vor coborî victima până la locul de unde va putea fi preluată de IML.

Coborârea va fi efectuată cu echipamentele din dotare salvatorii montani urmând să folosească inclusiv, datorită accesului extrem de dificil, tehnici de coborâre în coarda.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un autoturism condus de un sofer baut s-a ciocnit de o autospecială a pompierilor aflată în misiune în intersecția de la Buclă

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Percheziţii în mai multe localităţi din judeţul Satu Mare. O femeie era capul unei rețele de hoți (actualizare)

Redactie

SCANDAL ÎN BISERICA DIN RECEA / ACTUALIZARE – 31 de persoane au sfidat restricțiile și au mers la biserică, în Vinerea Mare. Preotul a fost amendat cu 20.000 de lei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.