BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: El este polițistul de frontieră scos țap ispășitor pentru fuga din țară a primarului Cherecheș prin PTF Petea

Toată lumea se aștepta ca șefii Ministerului de Interne vor găsi rapid un țap ispășitor pentru fuga primarului Cătălin Cherecheș din România. Edilul condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare a ieșit prin PTF Petea cu cartea de identitate a verișorului său, cu vreo 10 ani mai tânăr.

Polițistul de frontieră sătmărean care l-a lăsat să plece se numește Daniel M., are 21 de ani vechime în poliția de frontieră și, așa cum spun șefii IGPF, o mare exeperiență în domeniu. Este anchetă de amploare la PTF Petea după fuga lui Cherecheș.

Premierul Ciolacu a cerut deja demiterea șefului Poliției de Frontieră, maramureșeanul Victor Ivașcu. Ce nu știe Ciolacu probabil este că Ivașcu nu poate fi demis pentru că el ocupă postul de șef al IGPF prin concurs nu prin numire sau împuternicire.

Mai mult, același premier Ciolacu, care este și președinte al Partidului Social Democrat, nu scoate o vorbă despre cum s-a lăudat primarul Cătălin Cherecheș pe toate rețelele de socializare cu o fotografie făcută chiar în sediul Guvdernului în care era alături de premierul Ciolacu.

Iulian Surugiu, fost lider de sindicat al poliţiştilor: „Acel poliţist nu şi-a făcut treaba. Poliţia mai are de învăţat”

Iulian Surugiu, fost lider sindical în poliție, președintele Partidului Patrioților, a comentat cum a fost posibil ca edilul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, să scape de sub nasul poliţiştilor.

Întrebat dacă avea cum un polițist de frontieră cu experiență de 21 de ani la frontieră să confunde figura lui Cătălin Cherecheș, pe care o văzuse de atâtea ori peste tot în presă şi dacă putea să-l confunde cu un nepot mai tânăr cu 10 ani, Iulian Surugiu, fost lider sindical în poliție, președintele Partidului Patrioților, a spus: 

„Eu nu pot să fiu decât drept și am să spun următorul lucru. E clar că polițistul a greșit sau l-a lăsat în mod intenționat să treacă.

Pentru că scuza pe care am auzit-o în alte medii este că avea un buletin valabil. Nu există așa ceva. Polițistul de frontieră trebuie să se uite la buletin, într-adevăr, să fie valid, să fie în regulă cartea de identitate, dar în același timp trebuie ca cetățeanul care se prezintă la punctul de frontieră să fie același conform cu documentele prezentate.

Am înțeles că polițistul de frontieră ar fi recunoscut că și-a dat seama că nu e Cătălin Cherecheș, dar l-a lăsat să plece și acest lucru este neadmis.

Deci, nu pot să cred așa ceva. Și asta denotă faptul că Poliția Română mai are foarte mult de învățat.(…)

În calitate de președinte de partid, cred că numirile în cadrul Ministerului de Interne și nu numai în cadrul instituțiilor sunt făcute politic. Dacă domnul de la frontieră ar avea niște conexiuni bine puse acolo, rădăcini în PSD, nu s-ar întâmpla lucrul ăsta.

Da, dar asta nu schimbă cu nimic situația, pentru că dl. inspector general al Poliției de Frontieră astăzi nu e vinovat că, căscatul ăla de polițist nu și-a făcut treaba”, a spus Iulian Surugiu, fost lider sindical în poliție, președintele Partidului Patrioților.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Băut şi fără permis la Borşa, minor la volan la Săliştea de Sus… cu mama alături. Permis ucrainean fals la Bogdan Vodă

Redactie

UNDE E POLITIA??? CIRC IN INTERSECTIE! S-AU URCAT PE MASINA SI AU INCEPUT SA DANSEZE (SCENE VIDEO INCREDIBILE IN BAIA MARE)

Vasile Dale

RĂZBOI ÎN MUZICA POPULARĂ: Ce i-a răspuns Constantin Enceanu lui Gheorghe Turda

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.