BREAKING NEWSEvenimentNational

VIDEO – Bătaia de joc a CFR-ului la adresa călătorilor continuă! Trei ore întârziere la trenul București – Baia Mare

Bătaia de joc a CFR la adresa călătorilor continuă. Trenul de București Nord – Baia Mare plecat aseară din Capitală nu a ajuns încă la destinație! Garnitura este oprită încă în stația CF Jibou (Sălaj) iar călătorii habar nu au când vor ajunge îN Baia Mare.

În mod normal, ar fi trebuit să ajungă în Baia Mare la ora 8.50 doar că de două ore stau garați în stația Jibou la aproximativ 80 kilometri de Baia Mare. Cu toate că au întrebat ce se întâmplă nimeni nu le-a dat explicații pasagerilor.

Trenul a ajuns în gara CF Baia Mare a ajuns la ora 11.58, adică cu 3 ore întârziere.

”Trenul București-Baia Mare ce a pornit duminica din capitala la ora 21.01, trebuia să ajungă la destinație la ora 8.48 și abia a pornit din Jibou după ce a staționat aici o ora și jumate și după alte 40 de minute cât a stat în Dej.

Iar dacă vreți să știți biletul costă 378 lei. Cel mai confortabil era cu avionul dar sunt numai 4 curse săptămânale iar duminică seara nu ai șanse, eventual dacă vrei sa pleci din capitala la ora 13, ora la care este cursa mult prea devreme, fiindcă avionul trebuie să decoleze de pe Aeroportul din Baia Mare în așa fel încât, parlamentarii sa poată ajunge la București” ne-a scris o cititoare.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – Tragedie la Seini: A căzut într-o fosă septică și a murit – ACTUALIZARE

Vasile Dale

ACTUALIZARE 2 – EXCLUSIVITATE: Haos la Serviciul Poliției Rutiere Maramureș. 9 polițiști săltați de DGA. Acuzații de luare de mită în mod repetat

Redactie

POSIBILĂ SINUCIDERE: O femeie a fost găsită spânzurată în podul unui bloc din Sighetu Marmaţiei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.