BREAKING NEWSEveniment

VOR să îl schimbe pe Dăncuș din funcția de viceprimar / primar interimar! Dăncuș: ”Le doresc succes” (VIDEO)

Prima zi lucrătoare la Primăria Baia Mare a adus și primul scandal. O parte a consilierilor locali cer schimbarea din funcție a actualului viceprimar care are atribuțiile delegate prin HCL când primarul nu este la serviciu.

Președintele PNL a anunțat că nu îl va susține pe Doru Dăncuș să preia atribuțiile de primar pentru că ar fi cercetat penal și pentru că ar avea tendințe extremiste. De altfel, consilierii spun că aceste atribuții ar trebui delegate viceprimarului UDMR, Papp Zsolt.

Doru Dăncuș, viceprimar: ”Sunt colegi din CL care au o altă opțiune în privința exercitării dreptului de înlocuitor al primarului Baia Mare. În momentul de față eu exercit aceste prerogative în baza HCL 418 din 2020. Dacă se va constitui o altă majoritate care să-mi retragă aceste atribuții, mă voi supune hotărârii de Consiliu Local.

Până la urmă acei colegi dovedesc că nu au alt interes decât interese personale, sunt aceeași colegi gargaragii care până acum făceau opoziție și care în continuare își doresc să ajungă cât mai rapid la putere. Nu e vorba despre o inițiativă, ci ei deja își împart funcțiile: city manager, consilier cu atribuții de viceprimar, nicidecum aceste demersuri nu au un scop pentru ca municipiul Baia Mare să meargă mai departe. Sunt aceeași care se visează primari, viceprimar și sunt aceeași colegi care au bătut pe la toate partidele politice și li s-a dat cu ușa în nas. Le dorim succes și de data aceasta. Eu am convingerea în ceilalți colegi că vor alege decizia corectă” .

Ionel Bogdan, președinte PNL: ”Este o situație care ne privește pe toți, în special pe noi, oamenii politici, care trebuie să fim responsabili și să privim cu responsabiliutate, determinare, hotărâre la viitorul municipiului Baia Mare, dar mai ales în situația dată. De vineri începând deja se tranzacționează foarte multe funcții. Eu vreau să le transmit în special consilierilor locali, dar mai ales băimărenilor, faptul că municipiul Baia Mare nu e o resursă de tranzacționat. E o perioadă complicată, dificilă, care trebuie gestionată cu înțelepciune, cu calm și care, în mod evident, trebuie să poată susține proiectele pe care le avem la nivelul municipiului Baia Mare. De aceea, îndemn consilierii locali la responsabilitate, să gândească în primul cu mintea, că prezentul e important și prezentul va influența viitorul municipalității noastre. Motorul economic al județului și municipiului Baia Mare.

Voi începe discuții cu consilierii locali, cu grupurile politice din Consiliul Local pentru a crea o majoritate, care să fie stabilă până la alegerile locale. Este dificil să putem să susținem punctele de vedere ale viceprimarului, UN LOCOTENENT! Oricum nu încurajez extremismul și din câte știu dânsul are o afinitate pentru extremiști”.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE: Incendiu la Primăria Baia Mare. Au luat foc cablurile electrice din tablou (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: Cantina / restaurant Topaz din Baia Mare amendată de ANPC cu 20.000 lei. S-a redeschis după remedierea deficiențelor (actualizare)

Vasile Dale

ACCIDENT LA VĂLENII LĂPUŞULUI: Un bărbat de 61 de ani s-a urcat băut la volan şi a ajuns cu maşina în şanţ

Vasile Dale

1 mesaj

dan noiembrie 28, 2023 at 1:58 pm

De ce sint blurate semnaturile semnatarlilor?
De ce pe gavra (cu litere mici) nu l-am auzit pe posturile locale pe persoana fizica revolutionar?
Aceste cuvinte ii sint sugerate de Duhul Sfint doar dupa Inaltarea la Cer a lui CC?
G(J)avra este un gargaragiu, nicidecum un dizident, cum se manifesta acum. Ii tremurau pantalonii in fata luim CC.
Este si el un lingeblide.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.