BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Procurorii cercetează mai multe persoane pentru favorizarea făptuitorului după fuga lui Cherecheş din ţară

Siteul vasiledale.ro a solicitat in mod oficial informaţii legate de stadiul anchetei a declanşată după ce Cătălin Cherecheş a părăsit ţara.
Noi am solicitat să ni se precizeze dacă au fost audiate toate persoanele cu care a intrat în contact Cherecheş cu 24 de ore înainte de a se pronunţa sentinţa. Dacă respectivele persoane sunt angajate ale Primăriei Baia Mare, dacă au fost audiaţi jurnalişti şi dacă şoferul care l-a dus la Satu Mare are vreo calitate în dosarul deschis.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş nu ne-a oferit prea multe informaţii. Au precizat doar că procurorii fac cercetări pentru infracţiunile de trecere frauduloasă a frontierei, fals privind identitatea şi favorizarea făptuitorului.

Te-ar putea interesa si

TÂRGU LĂPUŞ: Cercetat de polițiști pentru operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept

Redactie

IN MARAMURES NE ASCUNDEM DUPA DEGET: Fenomenul „Zombie” în România: Ce au consumat de fapt tinerii filmaţi în agonie pe străzi, în mai multe orașe din ţară (Video)

Vasile Dale

DRUMEŢIE NEFERICITĂ: Un turist atacat de un câine pe un traseu montan între Ieud şi Botiza

Vasile Dale

4 mesaje

Vasile noiembrie 28, 2023 at 1:33 pm

Vameșii ar trebui să aibă bodycamm atunci când i-au actele de la ,,drumeți,, … Inca ceva … S-a tot zis că a trecut cu un taxi și că de ce nu l-au simțit !? Poi , a fost șmecher ( probabil ) … Cu siguranță sunt multi oameni care iau avionul din Budapesta și folosesc TAXI până acolo … Pfuuuui , s-a dus , dar revine , 100% revine până de Sărbători , să mănânce șoric din porcu Mangalița alchezât deja

Raspunde
dan noiembrie 28, 2023 at 1:35 pm

Smecherul stia din timp ca nu mai are sanse, asa ca si-a pregatit plecarea. Nu m-ar mira ca vamesul sa fi fost contactat ianainte pentru plecare (zvonuri spun ca era din MM). Va iesi la pensie anticipat cu o pensie bunicica si cu ce a mai primit va fi bine. Se va angaja la o firma privata si va mai lua un leu.

Nu va scapa, justitia romana se trezeste pe (nu pe zi ce trece) caz care se intimpla si tot mai putini oameni ai legii sint dispusi sa se pateze pentru infractori.

Raspunde
dan noiembrie 28, 2023 at 1:40 pm

PS
Vamesul nu ar trebui sa iasa in pensie la cerere, ci condamnat pentru complicitate la fuga. Sint sigur ca va fi sanctionat pentru neglijenta in serviciu.
Putea cineva sa aduca un rucsac de droguri, ca tot neglijenta in serviciu s-ar fi chemat.

Raspunde
vio noiembrie 29, 2023 at 4:04 pm

ce nu prea inteleg eu, de ce nu avem soft de identificare si recunoastere faciala in vami si ceva similar pentru autovehicule

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.