BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV FOTO – Câți bani și ce acte avea Cherecheș asupra lui în momentul arestării! Avea inclusiv legitimația de deputat

www.vasiledale.ro vă prezintă în exclusivitate câți bani avea Cătălin Cherecheș asupra lui, dar și ce documente au găsit polițiștii bavarezi asupra lui.

3.262 euro, 21.500 forinți și câteva mii de lei. Avea un telefon mobil cu butoane și mai multe brățări hand-made.

Avea o legitimația emisă de Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din Ministerul de Interne, filiala Maramureș! Avea legimatia de deputat emisă de Parlamentul României.

Totodată asupra lui avea cartea de identitate românească dar și cartea de identitate italiană.

Ce spun cei de la Asociația Cadrelor în Rerzervă și Retragere filiala Maramureș

”Legat de legitimația acordată fostului primar CHERECHEȘ CĂTĂLIN, Asociatia din Maramures informează că, în conformitate cu statutul ANCMRR și al Filialei, PINTEA VITEAZU Maramureș se pot face membrii onorifici, care nu plătesc cotizație, persoanele din administrația publică locală și județeană care și-au adus un aport în sprijinirea asociației cu diferite probleme.

El este membru onorific în urma acordării spațiului actual de pe B-dul. Republicii nr. 62 unde Asociatia isi desfășoară activitatea și în prezent. Acest sediu a fost obținut prin HCL. Pe legimație este trecut P.C. – personal civil.

Legitimația nu a fost vizată pe anul 2023 de Asociatie, din cauza problemelor pe care le-a avut din punct de vedere juridic.

Având în vedere sentința definitivă, mâine fiind program la asociație, Biroul executiv va lua act și se v-a proceda la excluderea lui Cherecheș Cătălin ca membru onorific al filialei.

Te-ar putea interesa si

Adjunct nou la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Maramureş

Redactie

Șoferul care a lovit o băimăreancă pe trecerea pentru pietoni își va petrece Crăciunul și Revelionul în arestul IPJ Maramureș

Vasile Dale

GALERIE FOTO / S-A ÎNTORS IARNA ÎN MARAMUREŞ: Traficul este blocat pe DN 19. ACTUALIZARE – TIR-uri blocate şi pe DN 18

Redactie

3 mesaje

dan noiembrie 29, 2023 at 3:39 pm

Toate actele il inculpa. Este clar ca si-a pregatiti terenul de aterizare, dar nemtii au alta viziune asupra disciplinei si corectitudinii.
El si-a facur act de identitate in Italia si din fericire pentru justitia romana, nu a ajuns acolo.

JAVRA, JAVRA, JAVRA.
Comparativ cu mii de romini condamnati pentru mizilicuri, absolut neutru, ii doresc sa vada citiva ani soarele prin patratele geamului.
Cred ca a fost crescut intr-o psihologie de cistigator, cu studii afara, fara restrictii financiare si asta l-a dus in fantastic.

Raspunde
accidutzu noiembrie 29, 2023 at 6:16 pm

Spatiul pentru Asociatie l-a dat Cata prin HCL din buzunarul lui. Dealtfel credea ca tot ce este in Baia Mare ii apartine. Cata draga, baimarenii te asteapta sa dai socoteala. La fel si fetitele de la Gherla.

Raspunde
Judecătorii au decis încarcerarea imediat a primarul fugar Cherecheș în Penitenciarul din Gablingen – Stiri din Maramures noiembrie 29, 2023 at 7:52 pm

[…] EXCLUSIV FOTO – Câți bani și ce acte avea Cherecheș asupra lui în momentul arestării! Av… baia marecherecheșcherecheș pușcăriegermaniainchismaramureșpolitieprimar cherecheșpușcăriestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.